12

بهمن

1404


حوادث

11 آذر 1404 11:31 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، حمید ساعدپناه مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان برنامه مهم را برخورد جدی با استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز اعلام کرد و گفت: سال گذشته ۸۷۵ دستگاه ماینر غیرمجاز در هرمزگان جمع‌آوری شد.

ساعدپناه با بیان اینکه امسال تاکنون بیش از ۱۱۰۰ دستگاه شناسایی و توقیف شده است، ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود که حدود ۲۰ هزار دستگاه ماینر در استان فعال باشد.

رئیس هئیت مدیره شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان توضیح داد: برای مقابله با این موضوع، اقدامات چون جابجایی کنتورها به بالای تیرها در مناطق آلوده برای قطع دسترسی متخلفان، تعویض سیم‌های مسی با کابل خودنگهدار برای جلوگیری از انشعابات غیرمجاز و نصب کلیدهای هوشمند بر پست‌های عمومی تا هرگونه بار اضافه ناشی از برداشت غیرقانونی، به‌صورت خودکار قطع شود، در دستور کار قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: این عملیات گسترده با همکاری نیروی انتظامی، دادگستری، بسیج و سپاه در حال انجام است و اثرات آن مستقیماً در حفظ پایداری شبکه دیده خواهد شد.

آرش کردی معاون وزیر نیرو نیز در این نشست، نگاه ویژه دنیا به صنعت برق و سرمایه‌گذاری در این حوزه را مورد تأکید قرار داد و گفت: تلاش ما این است که صنعت برق را از هرگونه نقصان و ضرر و زیان دور نگه داریم. هر یک درصد افت در این صنعت می‌تواند صد درصد افت در سایر ذی‌نفعان ایجاد کند. بنابراین، موضوعات حقوقی در این صنعت نیز از اهمیت بالایی برخوردار است.

دیدگاه ها (0)
img

ثبت نام ۱۵ نفر در انتخابات تکواندو/ پولادگر باز هم رقیب ساعی شد

عراقچی: به امکان توافق با آمریکا درباره برنامه هسته‌ای اطمینان دارم

تکذیب مخالفت شورای فرهنگی زنان و خانواده درباره گواهینامه موتورسیکلت بانوان

افزایش ۲۶ درصدی صدور مجوز سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد قشم

وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ۳ ریشتر حوالی کوشکنار هرمزگان

بهره برداری بیش از هزار طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر

آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس

آیا امکان خرید واحدهای صندوق ارزی با ریال وجود دارد؟

بانک مرکزی تورم سالانه منتهی به دی ماه را ۴۴.۲ درصد اعلام کرد

اطلاعیه دفتر رئیس‌جمهور درباره حوادث دی‌ماه ۱۴۰۴ +اسامی جانباختگان

امکان ثبت‌نام جاماندگان ارزشیابی داروسازی دانش‌آموختگان خارج از کشور

ایران‌خودرو: توقف تولید صحت ندارد

کاهش قیمت بلیت‌ هواپیما به دلیل کاهش تقاضا

شارژ ​حساب سرپرستان خانوار مادران باردار و دارای کودک زیر ۲ سال

رییس مرکز بسیج صداوسیما، سرپرست شبکه افق شد

خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است