12

بهمن

1404


حوادث

14 آذر 1404 17:46 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، جانشين فرمانده انتظامي استان هرمزگان در تشريح اين خبر بيان داشت: در اجراي دستور قضايي مبني دستگيري محکوم به هويت معلوم پيگيري موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وي افزود : در تحقيقات اوليه از شاکي پرونده مشخص شد متهم در اوايل سال ۱۴۰۱ با ترفند و مانورهاي متقلبانه با همکاري يک نفر ديگر از همدستان خود با راه اندازي دفتر املاک در يکي از محلات بندرعباس تحت پوشش دفتر املاکي، اقدام به فروش يا رهن واحد هاي مسکوني سطح شهر بندرعباس متعلق به ديگري را کرده و با اعتماد سازي مبالغ بسيار هنگفتي را از شهروندان شاکي کلاهبرداري و پس از آن با قطع ارتباطات تلفني خود، متواري شده است .

سرهنگ تيمور دولتياري با بيان اين که عليرغم تلاشهاي بعمل آمده دسترسي به نامبرده ميسر نشده و پيگيري مالباختگان نيز جهت دريافت وجوه پرداختي خود منتج به نتيجه نشده بود ، اظهار داشت : با عنايت به کثيرالشاکي بودن و سير تشريفات قضايي پرونده کارآگاهان اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي با اقدامات اطلاعاتي و بهره گيري از شيوه هاي پليسي متهم و محکوم متواري را در يک املاکي در ميدان قصرالدشت شيراز شناسايي کردند.

اين مقام انتظامي استان خاطر نشان کرد : ماموران با هماهنگي مقام قضايي و همکاري پليس آگاهي استان فارس در يک عمليات پليسي متهم را دستگير و جهت سيرمراحل قانوني به بندرعباس انتقال دادند که پس از سير مراحل قانوني با قرار مناسب روانه زندان شد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است