اجتماعی
صبح ساحل، اجتماعی _ سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، طرح ضیافت اندیشه با رویکرد قرآنی راجراحی فرهنگی دانشجویی دانست و گفت: برای اجرایی نمودن این طرح به ابزاری چون رسانهها، دانشجویان ، اساتید وحمایت مسوولان نیاز است.
صبح ساحل، اجتماعی _ سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، طرح ضیافت اندیشه با رویکرد قرآنی راجراحی فرهنگی دانشجویی دانست و گفت: برای اجرایی نمودن این طرح به ابزاری چون رسانهها، دانشجویان ، اساتید وحمایت مسوولان نیاز است.
حجتالاسلام و الامسلمین علیاکبر میرزایی در جمع خبرنگاران بیان داشت: طرح ضیافت دانشجویی از یازدهم مرداد ماه مطابق با 12 رمضان آغاز و تا 27 مرداد ماه به صورت مجزا در دو بخش خواهران و برادران اجرا میشود. وی افزود: این طرح به صورت مستقل در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم ، دانشگاه پیام نور بندرعباس ، دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشگاه آزاد اسلامی ، جهاد دانشگاهی ، مراکز تربیت معلم و آموزشگاههای فنی و حرفهای استان برگزار میشود. میرزایی تعداد ثبتنام شدگان در طرح ضیافت اندیشه دانشجویی را دو هزار و 235 نفر اعلام کرد و گفت: بودجهای که از سوی وزارت علوم به دانشگاهها جهت اجرای طرح اختصاص داده شده سه میلیارد ریال است که با توجه به کمبود فضا، کفاف طرح عظیم ضیافت اندیشه را نمیدهد. وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات مالی و کلاسهای محدود و بودجهی در نظر گرفته شده تعداد پذیرفتهشدگان در شرایط فعلی تقلیل یافته و 640 نفر برادر و یک هزار و 595 نفر خواهر از طریق قرعه کشی و یا اولویت زمانی ثبتنام برای شرکت در این طرح انتخاب میشوند.
گذراندن چهار واحد درسی در طرح ضیافت اندیشه
میرزایی یادآور شد: در دو سال گذشته بودجهی بسیار خوبی در خدمت مسوولین وقت داده شد سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مهمترین امتیاز طرح را گذراندن 4 واحد دروس معارف برای دانشجویان عنوان کرد و گفت: طرح مذکور از نیمه دوم رمضان آغاز و از 20 استاد دعوت شده که طی 16 روز دانشجویان در سه قالب سرفصلهای دروس معارف چون آشنایی با منابع اسلامی، اخلاق و سبک منابع اسلامی و انقلاب اسلامی را بگذرانند. میرزایی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری بر اجرای طرح ضیافت اندیشه دانشجویی تاکید کرده و رضایت کامل بر این طرح دارند چرا که علاوه بر فراگیری موضوعات معارف ، این طرحها جنبهی آموزشی ، پژوهشی، تفریحی و ورزشی دارند که در حال حاضر استقبال خوبی از طرح شده و 70 درصد از دانشجویان گرایش به این طرح دارند. وی همچنین به آثار و پیامدهای مثبت طرح اشاره کرد و گفت: نهادینه شدن فرهنگ اصیل اسلامی نخستین پیامد طرح است و هر اندازه جامعهی دانشگاهی فعالتر و مجهزتر به موضوعات رخدادهای روز دنیا باشد ، جامعه موتور حرکتش دقیق تر خواهد بود. میرزایی دیگر آثار مثبت طرح را آشنایی دانشجویان و بالا بردن سطح آگاهی آنان یاد کرد و گفت: اصلیترین رکن جهت برپا کردن برنامههای مقام معظم رهبری نیز همین موضوع بوده و مهمترین اهداف غایی و نهایی طرح به واسطهی مجهز کردن دانشجویان به برنامههای اسلامی ، این است که جامعه را به این سمت و سو هدایت کنیم و از این رو دانشجویان باید در عرصههای اسلامی پیشرفت کرده و حرفی برای گفتن داشته باشند.
برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در فضای آزاد
حجتالاسلام میرزایی با اشاره به همکاری و تعامل خوب دانشگاه هرمزگان با نهاد خاطرنشان کرد: با ایجاد کرسیهای آزاد اندیشی در فضای آزاد و بدون نظارت و همچنین با بکار گیری از اساتید مجرب درصدد آن هستیم تا این تعامل از فضای آموزشی کلی سالنها به سمت کلاسهای 40 نفره سوق داده شود که این امر مستلزم فرهنگسازی است که اکنون از طریق ضیافت اندیشهی دانشجویی در حال اجراست. وی یادآور شد: پس از اجرای طرح ضیافت اندیشهی دانشجویی ، طرح ضیافت اندیشهی اساتید ( رصد و بصر) نیز آغاز و در اختیار اساتید و مسوولان قرار میگیرد که اهداف اصلی آن آشنایی با تعهدات اخلاقی ، انسانی و دینی اساتید است و موجب تعامل هر چه بیشتر با اساتید خواهد بود.
در مباحث فرهنگی پخته عمل نکرده ایم!
میرزایی با بیان اینکه در جامعه با فقر و چالش فرهنگی مواجه هستیم گفت: عدم تعریف درست و واحدی از فرهنگ، موازی کاری برخی دستگاهها در امور فرهنگی ، بیتدبیری ( اینکه برای مباحث مختلف فرهنگی سهمی قائل نیستیم ) و فرع را جایگزین اصل کردن چهار عامل موثر در دغدغه و مشکلات فرهنگی استان است . وی خاطرنشان کرد: ما در مباحث فرهنگی پخته عمل نکردیم و کارهای فرهنگی ظرافت خاص خود را میطلبد و در واقع وقتی حرفی میزنیم باید علم و آگاهی کامل را داشته باشیم .میرزایی با بیان اینکه اصول فرهنگی را نباید کنار گذاشت گفت: مهمترین صفت که همان شایسته سالاری در عرصههای فرهنگی است باید تقویت کرد و متولیان شایسته سالار را جهت رسیدگی به امور به کار گرفت. سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری شعار کلی نهاد را ترویج مبانی اسلامی و آشنایی دانشجویان با معارف اسلامی بیان کرد و اصلیترین راهکار و اولویت کاری نهاد آموزش و نهادینه کردن فرهنگ پژوهش محوری دانست و گفت: کرسیهای آزاد اندیشی نیز نوعی از آموزش است که موجب رواج فرهنگ دینی خواهد شد.
مساجد از قالب نمازخانه خارج شود
وی تصریح کرد: مساجد هرمزگان باید از قالب نماز خانه بیرون بیاید چرا که کانون تولید فکر دینی مساجد هستند و تا زمانی که نگاه و دید ماه به مساجد تغییر نکند و تنها به عنوان نماز خانه باشد این بزرگترین آسیب خواهد بود. وی در خصوص فعالیت فرقههای ضاله و دستساز در دانشگاهها برخورد فیزیکی با دانشجویان را جایز ندانسته و بدنبال ارائه استدلالهای منطقی دینی و همچنین شناسایی فرقههای مذکور از طریق همکاری اساتید ، مسوولان اجرایی و ... شد.
تگ ها:
نظرسنجی
اخبار مرتبط
آغاز اجرای طرح ضیافت اندیشه در دانشگاه هرمزگان
باقری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس شد
اعزام دانشجویان به جزیره ابوموسی
اظهارات جراره در جمع دانشجویان
آمریکا نمی تواند برجام را نقض کند
پربازدیدترین ها
مجموعه سازه گستر گامبرون
شرایط جدیدی برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت اعلام شده که براساس آن شش گروه از سهامداران نمیتوانند کارت اعتباری بگیرند.
مدیر فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان منطقه آزاد قشم از الکترونیکی شدن مراحل ثبت نام و تمدید کارت شهروندی قشم با هدف کاهش مراجعات حضوری برای کنترل بهتر و مقابله با شیوع ویروس کرونا در جزیره خبر داد.
جدیدترین اخبار