09

بهمن

1404


اقتصادی

23 آذر 1404 10:27 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، احمد مرادی، نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، در جلسه کارگروه مبادلات مرزی هرمزگان با تأکید بر لزوم تسریع در فرآیندهای مرزی اظهار کرد: باید واردات کالاهای اساسی با استفاده از رویه‌های مرزی تسهیل شود و از اختیارات جدید استانداران به‌عنوان فرصتی تاریخی استفاده کنیم.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی استان هرمزگان در مبادلات مرزی و امنیت غذایی کشور، خواستار تسهیل فوری و عملیاتی فرآیندهای مرتبط با واردات کالاهای اساسی شد.

مرادی افزود: در شرایط کنونی که تأمین نیازهای اولیه مردم در اولویت است، باید با کاهش بروکراسی دست‌وپاگیر و استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود، مسیر ورود کالاهای ضروری از مرزهای استان را هموارتر کنیم و این رویکرد نه‌تنها به آرامش بازار و ثبات قیمت‌ها کمک می‌کند، بلکه از فشار مضاعف بر تولید داخلی نیز می‌کاهد.

نماینده مردم هرمزگان با استقبال از افزایش اختیارات استانداران در حوزه‌های اقتصادی و مرزی، این تصمیم را فرصتی تاریخی و مغتنم خواند و تأکید کرد: این اختیارات باید در راستای تصمیم‌سازی سریع، هماهنگی مؤثر بین دستگاه‌ها و تأمین منظم بازار به کار گرفته شود تا زمینه توسعه پایدار مرزهای استان فراهم آید.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن