10

بهمن

1404


سرویس بین الملل

23 آذر 1404 10:30 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، «ولودمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین روز شنبه اعلام کرد که تحریم‌های این کشور از امروز علیه نزدیک به ۷۰۰ فروند کشتی دریایی که روسیه برای تأمین مالی جنگ از آن‌ها استفاده می‌کند، به اجرا درآمده است.

اوکراین طی هفته‌های اخیر چند بار ناوگان سایه روسیه را که شبکه‌ای از نفتکش‌ها و کشتی‌های باری که اغلب با پرچم کشورهای ثالث، بیمه‌های نامشخص و مالکیت‌های پنهان، نفت و فرآورده‌های روسیه را در بازارهای جهانی جابه‌جا می‌کنند، هدف قرار داده است.

روسیه نیز اخیراً یک کشتی باری با مالکیت ترکیه را که در یکی از بنادر اوکراین پهلو گرفته بود، هدف حمله قرار داده و اعلام کرد که این کشتی در حال انتقال تسلیحات به اوکراین بوده است.

اوکراین و کشورهای اروپایی در تلاش هستند تا فشار مالی علیه روسیه را تشدید بخشند و در همین راستا، اتحادیه اروپا امروز با محدود کردن دارایی‌های مسدود شده مسکو در این اتحادیه به صورت نامحدود موافقت کرد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت