حوادث
فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق از یک انبار در شهرستان قشم خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، سردار علی اکبر جاویدان روز یکشنبه توضیح داد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان با همکاری ماموران پلیس گمرک شهرستان قشم در اجرای طرح مقابله با قاچاق کالا و ارز، هنگام گشتزنی در یکی از مناطق روستایی ساحلی یک انبار و محل دپو کالا را شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی در بازرسی از انبار موردنظر تعداد چهار هزار و ۶۸۰ دستگاه پنل داخلی و یونیت خارجی کولر اسپیلت قاچاق و بدون اسناد و مدارک گمرکی که چندین ماه در انبار رها شده بود، کشف و ضبط کردند.
این مقام ارشد انتظامی هرمزگان، ارزش مالی کالاهای قاچاق کشف شده از این ابنار را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی هزارو ۲۰۰ میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: در این رابطه پرونده قضایی تشکیل و تلاش ماموران برای شناسایی و دستگیری عاملان قاچاق کالاهای کشف شده ادامه دارد.
جدیدترین اخبار
آخرین جزئیات انفجار مجتمع مسکونی در بندرعباس؛ مجروح شدن مأمور انتظامی حین نجات مصدومان
تکذیب کنارهگیری برخی ملیپوشان توسط فدراسیون فوتبال
تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند
حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصتهای دریاپایه خلیج فارس و مَکران
مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایهگذاری در شهرکها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد
مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی
امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد
هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمهای
شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را میگیرد
وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد
نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد
پرونده افزایش قیمت ایرانخودرو هنوز باز است
استمرار پوشش بیمهای دهکهای اول تا پنجم به صورت رایگان
حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد
اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر