ورزشی
مدیر فنی و اجرایی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور از روند اجرایی پروژه سالن ورزشی سام وزال قشم بازدید به عمل آورد.
به گزارش صبح ساحل با حضور ایمان صاحب محمدی مدیرفنی واجرایی شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور، شریف زاده معاون عمرانی فرماندار، علوی مدیر پروژه قشم و رضادریائی رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان از پروژه سالن ورزشی چند منظوره سام وزال قشم بازدید شد و برتسریع در امربهره برداری ازسالن مورد نظر تاکید نمودند.
صاحب محمدی در این بازدیدد با اشاره به این که اولویت شرکت توسعه اتمام پروژهای نیمه تمام در کشور می باشد و با توجه به شرایط بسیار خوب آب وهوایی در نیمه دوم سال برای برگزاری رویدادهای مهم استانی و کشوری درجزیره قشم ابراز امیدواری کرد و گفت: با تلاش های مسئولین وزارت ورزش و جوانان، شرکت توسعه و مسئولین استان و شهرستان امیدواریم هرچه زودتر شاهد اتمام و بهره برداری از این پروژه بزرگ ورزشی در استان هرمزگان باشیم.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه
توسعه همکاریهای ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد
شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال
دو فینالیست و ۶ برنز برای ایران در جهانی مویتای
رفع کامل اختلال خدمات کارتمحور بانک صادرات ایران
تاکید وزرای خارجه ایران و عربستان بر حفظ کانالهای دیپلماتیک و تقویت همکاری مشترک
مذاکرات بهبود مناسبات کشورهای خلیج فارس با ایران در ریاض
هشدار دستگاه قضا نسبت به فریب شرطبندیهای جام جهانی ۲۰۲۶
بازنشستگان تأمین اجتماعی فیش حقوقی خردادماه را دریافت کنند/ رفع اختلال سامانه
قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد
پزشکیان: تلاش پاکستان برای گسترش صلح ریشه در فرهنگ غنی این کشور دارد
نجات زندانی هرمزگانی از قصاص در شب تاسوعا
نشت گاز در منزل مسکونی بندرعباس یک مصدوم بر جای گذاشت
مجتمع فرهنگی میناب برای تکمیل به ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
پخش زنده عزاداریهای محرم در هرمزگان