12

بهمن

1404


اجتماعی

24 آذر 1404 09:40 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، علی‌رضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: با توجه به نظرسنجی‌ها، نرم‌افزارهای حج با وجود کارایی مطلوب در موسم گذشته با چالش‌هایی مواجه بودند که لازم است تا پیش از آغاز موسم آینده، به‌گونه‌ای به‌روز شوند که زائران، کارگزاران، مدیران کاروان‌ها و نیروهای ستادی بتوانند با کمترین اختلال از خدمات مورد نیاز خود بهره مند شوند.

وی افزود: این به‌روزرسانی بر اساس آسیب‌شناسی میدانی از نیروهای ستادی، عوامل اجرایی، کارگزاران و زائران ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ انجام شده و تمرکز اصلی بر راه اندازی نرم افزار و اپ موبایلی با کارکرد آسان، سریع و پاسخگو به نیاز گروه‌های مختلف با سطح دسترسی مورد نیاز است.

رشیدیان با اشاره به روند ثبت‌نام در کاروان‌های حج گفت: تا عصر روز یکشنبه ۲۳ آذرماه، حدود ۶۷ هزار نفر ثبت‌نام خود را نهایی کرده‌اند که این عدد نشان می‌دهد مراجعه متقاضیان برای انتخاب کاروان و انجام ثبت نام قطعی در مقایسه با حج گذشته، رشد قابل توجهی داشته است.

وی تأکید کرد: بروزرسانی شرح وظایف تمامی عوامل اجرایی نیز با توجه به تغییرات دستورالعمل‌های کشور میزبان در حوزه‌های خدماتی و آسیب‌های حج گذشته و راهکارهای اجرایی رفع آنان صورت گیرد.

رئیس سازمان حج و زیارت همچنین بر لزوم ارائه آموزش‌ها در بستر نرم‌افزارهای حج تأکید و خاطرنشان کرد: علاوه بر آموزش‌های حضوری به زائران در ایران، بستر نرم افزاری برای آموزش آنلاین آنان نیز فراهم خواهد شد.

گفتنی است؛ در حج ۱۴۰۵، ۸۶۷۰۰ نفر زائر و عوامل اجرایی به سرزمین وحی اعزام خواهند شد.

دیدگاه ها (0)
img

آخرین جزئیات انفجار مجتمع مسکونی در بندرعباس؛ مجروح شدن مأمور انتظامی حین نجات مصدومان

تکذیب کناره‌گیری برخی ملی‌پوشان توسط فدراسیون فوتبال

تمدید مهلت بارگذاری دفاتر الکترونیکی تا ۲۰ اسفند

حضور شهردار بندرعباس در پخش زنده ایران جان؛ هرمزگان ایران از محل نمایشگاه فرصت‌های دریاپایه خلیج فارس و مَکران

مشوق جدید در واگذاری زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان، اعلام شد

مسابقات بدمینتون دختران در سه رده سنی

امکان واردات خودرو توسط ایرانیان مقیم خارج کشور تا ۲۹ اسفند تمدید شد

هشدار بیمه مرکزی درباره کلاهبرداری تلفنی با عناوین جعلی بیمه‌ای

شناسایی ۱۴۲ هزار مورد ابتلای جدید به سرطان در کشور/ تشخیص زود هنگام جلوی مرگ را می‌گیرد

وصول ۳۵ همت مالیات و جرایم از محل کتمان درآمد

نشت گاز به عنوان علت حادثه انفجار در بندرعباس اعلام شد

پرونده افزایش قیمت ایران‌خودرو هنوز باز است

استمرار پوشش بیمه‌ای دهک‌های اول تا پنجم به صورت رایگان

حق بیمه اجتماعی بانوان سرپرست خانوار در هرمزگان پرداخت شد

اعلام اسامی محرومان هفته نوزدهم لیگ برتر

خـبر فوری:

غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود