27

تیر

1405


حوادث

29 آذر 1404 09:52 0 کامنت

اصراری کودکانه

اصرار از همان لحظه‌ای آغاز شد که صدای باران و جاری شدن رودخانه در روستای کروئیه پیچید. مهنا، دست مادرش را گرفته بود و مدام از او می‌خواست برای تماشای رودخانه به بیرون بروند. باران، عصر سه‌شنبه در بندر خمیر تازه شدت گرفته بود و رودخانه فصلی خروشان‌تر از همیشه جریان‌ داشت. منظره‌ای که هرساله برای برخی تماشایی و درعین‌حال پرخطر است. مادر که خطر سیلاب را می‌شناخت، مردد بود. تلفن همراهش را برداشت و با همسرش که آن زمان در بندرعباس مشغول کار بود تماس گرفت. از او اجازه خواست تا فقط برای چند دقیقه، آن‌هم از روی سد خاکی و تپه‌ای که به نظر امن می‌رسید، مهنا را برای تماشای سیلاب ببرد. پس‌از این تماس، دست مهنا و دختر ۵ ساله‌اش را گرفت و به سمت حاشیه رودخانه رفت، جایی که تنها چند قدم فاصله با سیلاب، مرز باریک میان تماشا و حادثه بود.

هنوز چنددقیقه‌ای از ایستادن روی سد خاکی نگذشته بود که لغزندگی‌مسیر و شدت‌جریان آب، تعادل آن‌ها را بر هم زد. ناگهان زیر پایشان خالی شد و هر دو کودک به داخل سیلاب افتادند. مادر با واکنشی سریع توانست‌ دختر کوچک‌تر را از آب بیرون بکشد، اما فریادهایش در صدای خروش سیلاب گم شد و جریان تند آب، مهنا را در چند ثانیه از دسترس خارج کرد.

ناپدید شدن در دل سیلاب

ساعت حدود 15 و 30 دقیقه 25 آذرماه جاری بود که مهنا ناپدید شد، دختربچه‌ای که لحظاتی پیش تنها برای تماشای سیلاب به حاشیه رودخانه آمده بود. صدای فریاد مادر، اهالی روستا را از حادثه باخبر کرد. پیش از رسیدن نیروهای امدادی، مردم محلی خود را به کنار رودخانه رساندند، صدا می‌زدند، فریاد می‌کشیدند و مسیر حرکت آب را جست‌وجو می‌کردند.

اندکی بعد، نیروهای جمعیت هلال‌احمر نیز به عملیات جست‌وجو پیوستند. این پیگیری که از همان لحظه حادثه آغاز شد، تا روز بعد ادامه یافت.

پایان جست‌وجوی ۱۹ ساعته

به گفته طیب درسار، دهیار روستای کروئیه، عملیات پیدا کردن مهنا با مشارکت نیروهای امدادی و مردم محلی، نزدیک به ۱۹ ساعت به طول انجامید.

این جستجو، با وجود تاریکی شب، شدت‌جریان آب و گستردگی مسیر رودخانه، متوقف نشد و سرانجام حوالی ساعت ۱۱ صبح روز چهارشنبه، پیکر بی‌جان این کودک در پایین‌دست رودخانه، محدوده محله «رودبار قدیمی»، میان شاخه‌هایی که در بستر رودخانه گیر کرده بود، پیدا شد.

روستایی در محاصره سیلاب

درسار با بیان اینکه روستای کروئیه که از دو بخش "کروئیه" و "چلو" تشکیل‌شده است افزود: این روستا در زمان بارندگی عملاً در محاصره آب قرار می‌گیرد، سه رودخانه فصلی در این محدوده به یکدیگر متصل می‌شوند و روستا را از چهار جهت در برمی‌گیرند، وضعیتی که با کوچک‌ترین لغزش، مسیر بازگشت را مسدود می‌کند.

یادآوری خطر رودخانه‌های فصلی

دهیار کروئیه با اشاره به تکرار چنین شرایطی در فصل بارندگی، تأکید می‌کند که بارها نسبت به خطر نزدیک شدن به حریم رودخانه‌های فصلی هشدار داده‌شده‌است، اما به گفته درسار، در زمان بارندگی و اوج‌گیری سیلاب، صدای این هشدارها گاه در هیاهوی تماشای جریان آب گم می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
img

مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند

نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد

تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است

تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد

تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه

تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب‌ درسی سال تحصیلی آینده

پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه

حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک

قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا

تغییر اقلیم، روز‌های گرم ایران را طولانی‌تر کرده است

بلژیک واردات از اراضی اشغالی فلسطین را ممنوع کرد

پرداخت ۳۰.۸ همت دیگر به گندم‌كاران؛ مجموع مطالبات پرداخت‌شده به ۹۳.۱ همت رسید

۵۰۰ نفر در تجاوز دشمن به نواحی جنوبی کشور مصدوم شدند

برگزاری آیین گرامیداشت رهبر شهید انقلاب به تعویق افتاد

کویت حمله به پایگاه‌های آمریکا در این کشور را تأیید کرد

img
خـبر فوری:

وزارت نیرو: مردم برای کمک به تامین پایدار برق استان‌های جنوبی، هر خانواده یک ساعت کولر خود را خاموش کند