بین الملل
نخست وزیر پیشین پاکستان و همسر وی، هر کدام از آنان به ۱۷ سال حبس و پرداخت ۱۶.۴ میلیون روپیه محکوم شدند.
به گزارش صبح ساحل، دادگاه ویژه امروز شنبه عمران خان بنیانگذار حزب تحریک انصاف و همسرش بشری بیبی را در پرونده توشاخانا -۲ به ۱۷ سال زندان محکوم کرد.
بر اساس اعلام این رسانه، این پرونده مربوط به خرید یک سرویس جواهرات گرانقیمت بولگاری است که ولیعهد عربستان سعودی در جریان یک سفر رسمی در ماه مه ۲۰۲۱ به عمران هدیه داده بود.
در جریان رسیدگی، دادستانی پاکستان ادعا کرد که بنیانگذار تحریک انصاف، این سرویس جواهرات را که ارزش تقریبی آن ۸۰ میلیون روپیه است، پس از پرداخت تنها ۲.۹ میلیون روپیه، نگه داشته است.
این حکم توسط شاهرخ ارجمند، قاضی ویژه در جریان برگزاری جلسهای در زندان ادیاله راولپندی (جایی که عمران خان در آن زندانی است)، صادر شد.
عمران خان در مجموع به ۱۷ سال زندان محکوم شد؛ وی طبق بندهای ۳۴ و ۴۰۹ قانون مجازات پاکستان به ۱۰ سال حبس با اعمال شاقه و طبق بند ۵(۲) (سوء رفتار کیفری توسط کارمندان دولت) قانون پیشگیری از فساد به ۷ سال حبس محکوم شده است.
بشرا بیبی نیز طبق همین احکام در مجموع به ۱۷ سال زندان محکوم شد.
هر دوی آنها همچنین به پرداخت ۱۶.۴ میلیون روپیه جریمه نقدی محکوم شدند.
طبق قانون، عدم پرداخت جریمه منجر به حبس اضافی خواهد شد.
جدیدترین اخبار
توافق بر سر پرونده هستهای ایران مهم است
دیدار دیپلمات ایرانی با رئیس آژانس دولتی امور ادیان گرجستان
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات «موجه» تلقی می شود
کشورهای خلیج فارس مسیری برای حمله به ایران نخواهند بود
۱۵۰ نفر از مصدومان وقایع اخیر در آیسییو بستری هستند
تیم فرهاد مجیدی متوقف شد
تقدیر از مدالآوران دختر رشته کیکبوکسینگ
بازدید از امکانات و ظرفیتهای هیئت ورزشهای روستایی و بومی بندرلنگه
با قدرت در جامجهانی شرکت میکنیم
شاهکار بندرعباسیها در خانه حریف
رئیس کمیته مسابقات بانوان، آی تی و مشاور هیئت منصوب شدند
فولاد هرمزگان بیرون از خانه سه امتیاز کسب کرد
خدمات رایگان پزشکی به اهالی روستای سرجوئیه رودان
مجوزهای گمرکی سیستمی میشود
مصاف تیم ملی فوتسال ایران با عربستان