ورزشی
سرمربی پرسپولیس فهرست نفرات مدنظر خود برای جذب در پنجره نقلوانتقالاتی زمستانی را به باشگاه ارائه داد.
به گزارش صبح ساحل، اوسمار ویرا از زمانی که به عنوان جانشین وحید هاشمیان به پرسپولیس آمد بر لزوم تقویت تیم تأکید کرد. با نزدیک شدن به زمان نقلوانتقالات لیگ برتر، سرمربی پرسپولیس لیست بازیکنان مدنظر خود را به باشگاه داد.
اوسمار در این فهرست نام سه مهاجم، دو مدافع راست و یک مدافع چپ را قرار داده است. طبق پیگیریهای خبرنگار تسنیم فهرست مهاجمان مدنظر اوسمار را یک مهاجم ایرانی، یک مهاجم آسیایی و یک مهاجم اهل آمریکای جنوبی تشکیل میدهند و سرمربی سرخپوشان خواهان جذب دو نفر از بین این گزینهها شده است.
برای پست مدافع راست نام یک بازیکن آسیایی و یک بازیکن از آمریکای جنوبی به چشم میخورد و در دفاع چپ نیز یک گزینه به باشگاه معرفی شده که آن هم ایرانی است.
باشگاه پرسپولیس در نظر دارد رایزنیهای خود را برای جذب بازیکنان مدنظر سرمربی انجام دهد.
پرسپولیس از ساعت 16:15 فردا (جمعه) در هفته پانزدهم لیگ برتر و در آخرین مسابقه نیمفصل اول میهمان مس رفسنجان خواهد بود.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
واگذاری بیش از ۵۵۷ هکتار زمین در هرمزگان
پخت و توزیع غذای گرم نذری درهرمزگان
احمدی: ۸۰۰ بیمار در بشاگرد معاینه و برای ۲۳۲ نفر عینک تأمین شد
تصویب تاسیس اتحادیه تعاونی قایقهای سبک در هرمزگان
محدودیتهای پروازی در ایام تشییع رهبر شهید انقلاب اعلام شد
شروع جنگ جهانی والیبال؛ ایران میان مرگ و بقا!
همدلی برای روشنایی ایران
پاکستان: مذاکرات فنی ایران-آمریکا هفته آینده ازسرگرفته خواهد شد
قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵
قیمت دلار چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵
کشف محموله روغن موتور احتکار شده در قشم
هندبال ساحلی قهرمانی جهان؛ شکست ایران مقابل پرتغال
پخش ۴۳ فیلم از تلویزیون در روزهای آخر هفته
کشف ۵۲ کیلوگرم تریاک از خودروی تیگو در پارسیان
قالیباف: اجلاس باکو فرصتی برای تبیین تحولات پس از جنگ رمضان است