10

بهمن

1404


اقتصادی

05 دی 1404 12:43 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمد کمالی مدیرکل حوزه استاندار و عادل شهرزاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری هرمزگان، به همراه هیئتی از مسئولان استانی و محلی، با حضور در بنادر یادشده، وضعیت زیرساخت‌های پهلوگیری، تخلیه و تردد خودروهای منطقه آزاد را به‌صورت میدانی مورد بررسی قرار دادند.
 هدف از این بازدید، ارزیابی ظرفیت‌ها و امکانات موجود در بنادر استان در راستای تسهیل صدور مجوز تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد در سراسر هرمزگان عنوان شده است.
 محمد کمالی در جمع‌بندی این بازدید اظهار کرد: در این بازدید، ظرفیت‌های اسکله‌ای بنادر چارک، آفتاب، کیش و قشم مورد بررسی دقیق قرار گرفت و خوشبختانه توانمندی‌های مناسبی در این بنادر مشاهده شد که با برنامه‌ریزی منسجم و سرمایه‌گذاری هدفمند، قابلیت تبدیل شدن به قطب‌های مهم لجستیکی و خدماتی استان را دارند.
 وی تاکید کرد: استانداری هرمزگان با همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تمام تلاش خود را به‌کار خواهد گرفت تا با رفع موانع و تسریع در اجرای پروژه‌های تکمیلی، زمینه بهره‌برداری سریع و مؤثر از این ظرفیت‌ها فراهم شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سکه ۲۰۲ میلیون تومان؛ طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان رسید