رئیس هیئت تکواندو استان هرمزگان از زحمات اسفندیار مسجدی تقدیر کرد و نادر نارویی به عنوان مدیر جدید خانه تکواندو بندرعباس منصوب کرد.
به گزارش صبح ساحل، کیکاووس ندایی رئیس هیئت تکواندو هرمزگان با صدور پیامی، از زحمات و خدمات ارزشمند اسفندیار مسجدی در دوران تصدی مسئولیت مدیریت خانه تکواندو بندرعباس قدردانی کرد و طی حکمی نادر نارویی به عنوان مدیر خانه تکواندو بندرعباس منصوب کرد.
حکم، نادر نارویی به عنوان مدیر جدید خانه تکواندو بندرعباس با حضور مسئولان هیئت، توسط فیصل دانش دبیر هیئت تکواندو هرمزگان، به ایشان اهدا شد.
در متن حکم نادر نارویی آمده است: با توجه به تجارب، توانمندیها و روحیه تعهد و مسئولیتپذیری در راستای ارتقای سطح فنی، آموزشی و مدیریتی خانه تکواندو و همچنین توسعه هرچه بیشتر رشته تکواندو در شهر بندرعباس شما به این سمت منصوب شده اید.

تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
هرمزگان از برنامه خاموشیهای برنامهریزیشده برق خارج شد
پرداخت ۶۸۲ همت تسهیلات به خانوار طی بهار ۱۴۰۵
مسیر رفت از بندرخمیر به بندرعباس باز گشایی شد
ایرانیها سالانه ۲۵ میلیون مراجعه بیمارستانی دارند
وقوع حادثه دریایی برای یک کشتی تجاری نزدیک عمان
سنتکام: ۲ نظامی آمریکایی در حملات ایران کشته شدند
رهبر انقلاب: نقض تفاهمنامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیسجمهور آمریکا را ثابت کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جادههای هرمزگان خودداری کنند
نحوه فعالیت ادارات هرمزگان در روز یکشنبه ۲۸ تیرماه مشخص شد
تونل شهید میرزایی بندرعباس ساعت ۱۹ شنبه تا ساعت ۶ صبح روز بعد مسدود است
تنظیم بازار و تامین کالاهای اساسی با قوت ادامه دارد
تأکید قطر بر لزوم توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه
تدوین محتوای جدید آموزشی درباره حوادث و شهدای جنگ برای کتب درسی سال تحصیلی آینده
پخش زنده دیدار انگلیس و فرانسه
حملات متعدد نظامی دشمن آمریکایی به حوالی سیریک