13

مرداد

1405

ورزشی

10 دی 1404 13:19 0 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، پس از آخرین دیدار تراکتور که بازی معوقه هفته هفتم این تیم مقابل ملوان که با تساوی خانگی برای شاگردان دراگان اسکوچیچ به پایان رسید؛ سرمربی تی تی‌ها از ایران خارج شد.

با توجه به کریسمس و تعطیلات سال نوی میلادی اسکوچیچ بلافاصله پس از بازی روبروی تیم مازیار زارع، برای دیدار با خانواده اش راهی کرواسی شد.

البته سفر این سرمربی کروات تراکتور و دیگر نفرات خارجی این تیم به کشور‌های شان چندان طولانی نیست. با توجه در پیش بودن دیدار تراکتور و شمس آذر در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی که روز ۲۲ دی ماه در قزوین برگزار می‌شود، پس از استراحتی کوتاه برای تراکتوری‌ها، قرار است تمرین این تیم روزتر از تیم‌های دیگر آغاز شود و به همین منظور دراگان اسکوچیچ و دیگر خارجی‌های قرمز‌های تبریزی باید پس از سفری کوتاه به کشور‌های شان، به تبریز بازگردند تا خود را برای بازی در جام حذفی برابر شاگردان سعید دقیقی آماده کنند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه