09

بهمن

1404


ورزشی

10 دی 1404 16:19 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، عرفان افراه از تیم حسنلنگی به عنوان یکی از بهترین دروازه‌بان های بزرگسالان شهرستان بندرعباس آرزویش پوشیدن تیم ملی و بازی کردن در لیگ قهرمانان اروپا است. عرفان افراه از سن ۱۰ سالگی و به دلیل علاقه‌ای که به مهدی رحمتی داشت، فوتبال و دروازه‌بانی را آغاز کرد. او سابقه حضور در تیم‌های شهرداری، فولاد هرمزگان، خواجه عطاء و آبفا بندرعباس را دارد و همراه با یاران جوان شمیل و تیم نگین دهیاری حسنلنگی در مسابقات لیگ‌های زیر ۱۸ و زیر ۲۰ سال کشور، لیگ برتر استان جوانان، لیگ برتر شهرستان بزرگسالان و لیگ یک شهرستان بازی کرده است.عرفان در هفت بازی اخیر لیگ برتر شهرستان بندرعباس، پنج کلین‌شیت ثبت کرده و تنها دو گل خورده است.

سخت‌ترین بازی او در این فصل مقابل تیم اتحاد اوز بود و بهترین مهار نیز در همان دیدار رقم خورد. عرفان افراه می‌گوید: از نظر من، تمرکز کافی و واکنش مناسب لازم است و با تمرین زیر نظر متین همت‌آبادی، آمادگی بدنی و ذهنی خود را حفظ می‌کنم.عرفان نقش کلیدی در همدلی تیم دارد و با صحبت کردن با هم‌تیمی‌ها فشار را از روی تیم برمی‌دارد.

او می‌گوید: جو تیم بسیار عالی بود و همه با هم یکدل بودند و حضور موذن، وزنه‌ای بزرگ برای تیم ما بود و در پیشرفت فردی من بسیار مؤثر بود. از نظر عرفان، مهم‌ترین بخش فوتبال حرفه‌ای، اخلاق ورزشی و تعهد به تیم است و همیشه سعی دارد الگویی برای جوانان شهرستان باشد. او به الگوی خود، جانلوئیجی بوفون اشاره می‌کند و می‌گوید: به دلیل سادگی و کیفیت فنی بالا او را دوست دارم.اهداف عرفان فراتر از شهرستان است و می‌خواهد روزی لباس مقدس تیم ملی را بپوشد و در جام جهانی و لیگ قهرمانان اروپا بازی کند. پیام او به نسل جوان این است که اگر هدفی دارید، برای آن تلاش کنید، چون همه چیز در این دنیا ممکن است.عرفان افراه، به عنوان برترین دروازه‌بان بزرگسال شهرستان بندرعباس در سال ۱۴۰۳، با تلاش مستمر، تمرکز و اخلاق ورزشی، نه تنها یک دروازه‌بان برجسته، بلکه الگویی الهام‌بخش برای ورزشکاران جوان استان هرمزگان است.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سکه ۲۰۲ میلیون تومان؛ طلا به مرز ۲۰ میلیون تومان رسید