06

اسفند

1404


سلامت

15 دی 1404 16:26 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، اداره کل دارو در پی هشدار رسمی سازمان جهانی بهداشت نسبت به شناسایی داروی تقلبی Basiliximab، بر ضرورت هوشیاری و تشدید نظارت‌ها در سطح کشور تأکید کرد.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده است که نمونه‌های تقلبی داروی Basiliximab با نام تجاری SIMULECT و سری ساخت SFYD۲ در برخی کشورها شناسایی شده‌اند. این دارو نقش حیاتی در جلوگیری از رد پیوند دارد و استفاده از نسخه‌های تقلبی آن می‌تواند سلامت بیماران را به طور جدی تهدید کند.

اداره کل دارو از معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی خواسته است تا ضمن اطلاع‌رسانی عمومی و دقیق، در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک، مراتب را در اسرع وقت به این اداره کل اعلام کنند.

همچنین تأکید شده است که تنها از طریق برچسب اصالت و سامانه‌های مربوطه می‌توان اصالت دارو را تأیید کرد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

قیمت جدید تایر ایرانی در بازار اعلام شد