09

بهمن

1404


حوزه خلیج فارس

18 دی 1404 09:05 0 کامنت

نگاهی به گلف تایمز

الانصاری در نشست خبری هفتگی وزارت امور خارجه اعلام کرد که تماس‌ها برای رسیدن به مرحله دوم توافق همچنان ادامه دارد. با این حال، علاوه بر چندین مورد که در مورد آن‌ها توافق حاصل شده است، هنوز موانعی در دست بررسی است.وی گفت که قطر از روز اول خواستار آن بوده که کمک‌های بشردوستانه به عنوان ابزاری برای باج‌گیری سیاسی در هیچ درگیری در هیچ کجای جهان استفاده نشود.الانصاری در مورد وقایع اخیر در ونزوئلا، موضع قطر را مبنی بر خویشتنداری، کاهش تنش و گفت‌وگو به عنوان وسیله‌ای برای رسیدگی به همه مسائل معوقه تکرار کرد.

او به حمایت قطر از هرگونه تلاش یا اقدامی با هدف یافتن راه‌حلی مسالمت‌آمیز برای بحران آن‌جا اشاره کرد.الانصاری گفت که وضعیت فعلی سودان یکی از بزرگ‌ترین فاجعه‌های انسانی امسال بوده و از همه طرف‌ها خواست تا برای حل بحران و رساندن کمک‌های بشردوستانه به مردم سودان، به ویژه در مناطق درگیری، تلاش‌های بیش‌تری انجام دهند.وی در نهایت افزود که قطر به ارتباط خود با طرف‌های مختلف در سودان و تلاش‌هایش برای رساندن کمک‌های بشردوستانه ادامه می‌دهد، در حالی که تاکید می‌کند که از این کمک‌ها برای اهداف سیاسی یا نظامی استفاده نخواهد شد.

۲۰۲۶، سال رشد اقتصاد غیر نفتی عربستان سعودی

نگاهی به عرب نیوز

طبق تحلیل موسسه استاندارد چارترد گلوبال ریسرچ، انتظار می‌رود تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی در سال ۲۰۲۶، ۴.۵ درصد افزایش یابد که از میانگین رشد جهانی ۳.۴ درصد فراتر می‌رود.

این شرکت در آخرین گزارش خود اعلام کرد که چشم‌انداز قوی، ناشی از شتاب پایدار در بخش‌های هیدروکربنی و غیرنفتی این کشور خواهد بود.این پیش‌بینی، رشد این کشور را بالاتر از بسیاری از اقتصادهای بزرگ قرار می‌دهد و به‌طور کلی با چشم‌انداز اکتبر صندوق بین‌المللی پول همسو است که پیش‌بینی می‌کند تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ حدود ۴ درصد افزایش یابد.

تقویت بخش غیرنفتی یکی از اهداف کلیدی برنامه چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی است، چرا که این پادشاهی سعودی همچنان به کاهش وابستگی طولانی‌مدت خود به درآمدهای نفتی ادامه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، بخش هیدروکربن عربستان سعودی امسال پس از کاهش تولید اوپک پلاس که از سال ۲۰۲۳ اعمال شده بود، به رشد پیشین خود بازگشت.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سایت ایران‌خودرو بسته شد