فرمانده انتظامی شهرستان بستک از کشف و ضبط بیش از ۳۳ کیلوگرم مواد مخدر از نوع حشیش و تریاک در بازرسی از یک دستگاه موتورسیکلت خبر داد.
به گزارش صبح ساحل سرهنگ اکبر شیخی در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان بستک با انجام اقدامات اطلاعاتی و بهرهگیری از شیوههای نوین پلیسی، از قصد جابهجایی و انتقال یک محموله مواد مخدر توسط یکی از سوداگران مرگ مطلع شدند و بلافاصله پیگیری موضوع را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: پس از اطمینان از صحت اطلاعات بهدستآمده، تیمی از مأموران بههمراه عوامل انتظامی پاسگاه مهران به مسیرهای احتمالی تردد قاچاقچیان اعزام شدند و حین گشتزنی در محدوده روستای کنارزرد به راکب یک دستگاه موتورسیکلت که یک گونی به همراه داشت، مشکوک شده و دستور توقف صادر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان بستک ادامه داد: راکب موتورسیکلت بدون توجه به دستور پلیس و علائم هشداردهنده اقدام به فرار کرد که پس از تعقیب و گریز طولانی، در یک عملیات ضربتی پلیسی دستگیر شد و در بازرسی از کیسه همراه وی مقدار ۳۲ کیلوگرم حشیش و یک کیلو و ۳۰۰ گرم تریاک در بستهبندیهای کوچک کشف و ضبط شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز پنجشنبه ۱۸ دی، شیخی با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شد، خاطرنشان کرد: این فرد با قرار مناسب روانه زندان شد و برخورد قاطع با قاچاقچیان و سوداگران مرگ بهصورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.
جدیدترین اخبار
برگزاری اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در تهران
کاخ نیاوران تخلیه نشده است
آمریکا با لغو کامل تحریمهای ایران موافقت نکرده است
محمد نخودی طلایی شد
فرنگیکاران ایران حریفان خود را شناختند
حمله تلافیجویانه افغانستان به پاکستان
آغاز مرحله دوم از دور سوم مذاکرات هستهای در ژنو
۵ غایب استقلال برابر فجرسپاسی
پاسخ سازمان لیگ فوتبال به شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون
جزییات مذاکرات امروز ژنو
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
ترکیب تراکتور مقابل گلگهر اعلام شد
محکومیت مهدیه اسفندیاری به ۴ سال حبس
گفتگوهای امروز خیلی جدی بود
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۸۲ نفر
جزییات مذاکرات امروز ژنو