09

بهمن

1404


سیاسی

21 دی 1404 10:40 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، ابراهیم رضایی در توضیح نشست فوق‌العاده عصر شنبه ۲۰ دی ۱۴۰۴ کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص حوادث، ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر در کشور به خبرنگاران افزود: در این نشست فرماندهان فراجا گزارشی از وضعیت کشور درخصوص بخش‌ها و استان‌های مختلف ارائه و اشاره کردند که همکاری مردم موجب کاهش اعتراضات شده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین گفته شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی با مسلح کردن برخی از اغتشاشگران وتیراندازی به سمت آنها، باعث شهادت عده‌ای از مردم در پروژه کشته‌سازی شدند.

رضایی ادامه داد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش‌های فراجا و پرسنل خدوم آن به نکاتی از جمله لزوم روشن‌گری نخبگان و جناح‌ها در حوادث اخیر، برخورد قاطع با اغتشاشگران و ناامن‌کنندگان، حمایت از نیروهای انتظامی، لزوم ارتباط بهینه مسئولان با مردم، محکومیت اقدامات رژیم صهیونیستی و آمریکا و رسیدگی به وضعیت اقتصادی جامعه و مردم اشاره کردند.

وی یادآور شد: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در پایان نشست تاکید کرد که همه کشته‌شدگان را ضد انقلاب نمی‌دانیم و در ادامه خواستار وحدت همه مسئولان شد.

رضایی خاطرنشان کرد: رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس تاکید کردکه اغتشاشات، ادامه جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و آمریکا بر علیه ملت ایران است و گفت که آنها چون در جنگ ۱۲ روزه نتیجه نگرفتند، فاز جدیدی از توطئه علیه نظام اسلامی ‌ملت ایران را در پیش گرفتند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن