09

بهمن

1404


اقتصادی

21 دی 1404 10:49 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در اطلاعیه‌ای با اشاره به اینکه حذف ارز ترجیحی و واردات نهاده‌های دامی با ارز آزاد در کمتر از یک هفته پیش اعمال شده، تأکید کرد: نهاده‌های دامی شامل ذرت، جو و کنجاله سویا که پیش از تغییر نرخ ارز در بنادر و مبادی ورودی کشور موجود بوده و با نرخ ترجیحی از طریق سامانه بازارگاه به فروش رسیده، مشمول دریافت ارز ترجیحی است و باید با همان ارقام تحویل داده شود.

این اطلاعیه می‌افزاید؛ همه عرضه کنندگان و فروشندگان نیز مکلفند نهاده‌های فروخته شده را بر اساس قیمت‌های مندرج در زمان فروش، حمل و تحویل خریداران کنند.

پیش از این نیز، پرویز جعفری، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرده بود؛ نیاز کل کشور به نهاده‌های دامی تا پایان سال حدود سه میلیون تن برآورد شده که میزان ذخایر موجود در مبادی ورودی کشور بیش از این مقدار است.

اظهارات مدیرعامل شرکت پشتیبانی به این معناست که نهاده‌های دامی مورد نیاز واحد‌های تولید خوراک دام و طیور تا پایان سال تامین شده و اطلاعیه وزارت جهاد کشاورزی تأکيد می‌کند که دست کم نهاده‌هایی که قبل از تغییر نرخ، در بازارگاه بر اساس دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی فروخته شده باید با همان قیمت تحویل داده شوند.

#ارز_ترجیحی

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

رکورد عجیب، قیمت دلار از ۱۵۱ هزار تومان گذشت