18

تیر

1405


ورزشی

23 دی 1404 11:07 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، کمیته وضعیت فدراسیون فوتبال آرای خود را درباره چهار پرونده لیگ برتری صادر کرد. آرای صادره به شرح زیر است:

* در پی شکایت حامد پاکدل از باشگاه مس رفسنجان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۱۰۴ میلیارد و ۶۵۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۴ میلیارد و ۲۹ میلیون و ۲۵ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پرونده شکایت ابوالفضل افضلی از باشگاه آلومینیوم اراک، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۴ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۱۷۲ میلیون و ۴۸۰ هزار ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* با توجه به شکایت محسن آذرباد از باشگاه ذوب آهن اصفهان، این باشگاه به پرداخت مبلغ ۷۹ میلیارد و ۶۷ میلیون و ۹۴۰ هزار و ۵۳۹ ریال بابت اصل خواسته و مبلغ ۳ میلیارد و ۴۴ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۷۱۱ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد.

* در پی شکایت بهروز بارانی از باشگاه استقلال خوزستان، این باشگاه به پرداخت برای فصل اول ۴۸۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال و مبلغ ۳۳ میلیارد ریال بابت اصل خواسته فصل دوم و پرداخت مبلغ یک میلیارد و ۲۸۹ میلیون و ۳۷ هزار و ۷۵۰ ریال بابت هزینه دادرسی در حق خواهان محکوم شد. همچنین کمیته وضعیت نسبت به مازاد خواسته حکم به بی حقی خواهان صادر کرد.

دیدگاه ها (0)
img
img

راهداران هرمزگان مسیرهای ایمن‌تری ساختند

گاردین: سران ناتو در نشست آنکارا توافق کردند درباره فوتبال با ترامپ حرف نزنند

بزرگ‌ترین بازار پذیرش رمزارز جهان در آستانه محدودیت‌های جدید است

14 شهید و 78 ‌مصدوم در حملات آمریکا به 5 استان کشور

ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه ها و مراکز راهبردی آمریکا در منطقه

جام جهانی رکورد جستجو در گوگل را شکست

آمریکا در پی محدود کردن استفاده شرکت‌ها از هوش مصنوعی چینی

پیام قدردانی عراقچی از مردم و دولت عراق

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد