15

تیر

1405


فرهنگی و هنری

23 دی 1404 11:55 0 کامنت

به‌ گزارش صبح ساحل، داوود فرازی اظهار داشت: تکاب از جمله شهرهای گردشگرپذیر آذربایجان غربی آثار تاریخی زیادی دارد که از میان آنها می‌توان به میراث جهانی تخت سلیمان اشاره کرد.

وی افزود: علی‌رغم غنای تاریخی و گردشگری تکاب، در طول سالیان گذشته این شهرستان از داشتن موزه محروم بوده است. اخیرا با پیگیری حجت‌الاسلام میرزایی نماینده مردم این شهرستان در مجلس قرار شده ساختمان هلال احمر تکاب تبدیل به موزه باستان‌شناسی شود.

معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی گفت: احداث موزه در تکاب باعث ایجاد انگیزه در بین دوست‌داران میراث‌فرهنگی شده و در این راستا اخیرا ۲۰ قطعه سفال متعلق به هزاره اول قبل از میلاد(سه هزار ساله) که به صورت اتفاقی کشف شده بود توسط دوست‌داران میراث‌فرهنگی به موزه تکاب اهدا شد.

فرازی ابراز امیدواری کرد با افتتاح موزه تکاب که آخرین مراحل خود را طی می کند، شاهد رشد بیشتر چنین اقدامات فرهنگی از طرف شهروندان باشیم.

دیدگاه ها (0)
img
img

مراقب آگهی‌ها و سایت‌های جعلی خرید بلیت و اسکان باشید

مراسم وداع با پیکر رهبری شهید تا ساعت ۲۲ امشب تمدید شد

آمادگی وزارت ارتباطات برای خدمت‌رسانی در آئین تشییع رهبر شهید انقلاب

بالن پایشی؛ سامانه کمکی برای پایش مراسم وداع قائد شهید

نایب قهرمانی تیم کشتی آزاد جوانان در آسیا

پورجمشیدیان: پیکر رهبر شهید از جمکران تا حرم حضرت معصومه(س) تشییع می‌شود

انتصاب مجدد حجت‌الاسلام والمسلمین اژه‌ای به ریاست قوه‌قضائیه

شرایط دریافت وام نیروگاه‌های خورشیدی خانگی اعلام شد

ثبت‌نام ۱۷۹ هزار متقاضی حضور در راهپیمایی اربعین در سامانه سماح

اعلام جزییات برنامه تشییع پیکیر مطهر قائد شهید در قم

انتشار کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی تا پایان هفته

اعزام زائران حاجی‌آبادی به مراسم تشییع رهبر شهید امت

بازگشایی فرودگاه قشم ازسرگیری پرواز‌ها پس از چهار ماه وقفه

ممنوعیت قطعی و سراسری پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد اعلام شد

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: هیچ جایگاهی بدون بنزین نمی‌ماند

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد