09

بهمن

1404


اجتماعی

29 دی 1404 17:52 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، فرخ طبری، با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون‌های نهایی دی ماه در سامانه my.medu.ir قابل دریافت است گفت: شرکت کنندگان از صبح دیروز می‌توانستند وارد سامانه شده و نمرات خود را ببینند و از دیروز و به مدت سه روز ( ۷۲ ساعت) مهلت اعتراض دارند که می‌توانند در سامانه مذکور درخواست خود را ثبت کنند تا بار دیگر پاسخ برگ‌ها توسط یک مصحح دیگر بررسی شود.

وی افزود: نتایج اعتراض به نمره در اسرع وقت پس از تجدید نظر مصحح دیگر، حداکثر تا یک هفته نمایش داده می‌شود. با توجه به فرآیند تصحیح الکترونیک و تجدید نظر صورت گرفته پس از اعلام نتایج نهایی، درخواست اعتراض امکانپذیر نیست و نمره قطعی و لازم و اجراست.

رییس اداره آزمون‌های مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش ادامه داد: برای رفع نگرانی دانش آموزانی که ممکن است اعلام کنند به دلیل شرایط اینترنت امکان دسترسی و دیدن نتیجه و ثبت اعتراض برایشان مهیا نبوده، دسترسی به اعلام نتیجه و مشاهده کارنامه به مدیران مدارس، ادارات مناطق آموزش و پرورش و ادارات کل داده شده تا چنین افرادی بتوانند به مدرسه یا ادارات مراجعه و کارنامه خود را مشاهده و اعتراضشان را ثبت کنند چرا که نباید تاخیری در این خصوص وجود داشته باشد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

آغاز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک از ۱۵ بهمن