اجتماعی
مرکز اطلاع رسانی پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف ۴۳ هزار و ۶۷۹ تن کالای اساسی احتکار شده خبر داد.
به گزارش صبح ساحل، کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در ۲۴ ساعت گذشته از ۵۶۲ مورد انبار و محل نگهداری کالا بازدید و موفق به کشف پنج هزار و ۶۳۰ تن انواع کالای اساسی شدند.
بر اساس این گزارش، از زمان تشکیل قرارگاه مقابله با احتکار کالای اساسی به مدت ۱۳ روز کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی از چهار هزار و ۶۴۷ فقره انبار و محل نگهداری کالای اساسی در سراسر کشور بازدید و تعداد ۱۲۷ انبار متخلف را با دستور قضایی پلمپ کردند.
در این رابطه ۸۶۰ تیم مشترک با همکاری سایر نهادها و سازمانهای متولی از جمله تعزیرات و جهاد کشاورزی تشکیل و ۴۳ هزار و ۶۷۹ تن انواع کالای اساسی کشف و ۲۷۲ نفر به اتهام احتکار کالای اساسی و امتناع از عرضه دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
شهروندان میتوانند اخبار و اطلاعات خود را درباره جرایم و مفاسد اقتصادی به خصوص احتکار کالای اساسی را به صورت شبانه روزی با شماره تلفن ۳۰۱۱۰ در میان بگذارند.
جدیدترین اخبار
برگزاری اجلاس همکاریهای اقتصادی ایران و آفریقا در تهران
کاخ نیاوران تخلیه نشده است
آمریکا با لغو کامل تحریمهای ایران موافقت نکرده است
محمد نخودی طلایی شد
فرنگیکاران ایران حریفان خود را شناختند
حمله تلافیجویانه افغانستان به پاکستان
آغاز مرحله دوم از دور سوم مذاکرات هستهای در ژنو
۵ غایب استقلال برابر فجرسپاسی
پاسخ سازمان لیگ فوتبال به شکایت باشگاه تراکتور از فدراسیون
جزییات مذاکرات امروز ژنو
۳ دانشجوی دانشگاه تهران موقتاً از تحصیل محروم شدند
ترکیب تراکتور مقابل گلگهر اعلام شد
محکومیت مهدیه اسفندیاری به ۴ سال حبس
گفتگوهای امروز خیلی جدی بود
افزایش شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۸۲ نفر