11

مرداد

1405

حوادث

02 بهمن 1404 20:39 0 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ محمد محمدحسنی اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی این شهرستان در ادامه طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز حین گشت زنی در روستای بندر معلم یک بارانداز و محل دپو سوخت را در یکی از مناطق ساحلی منطقه شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مقام قضایی با تشکیل چند تیم عملیاتی به محل اعزام ودر بازرسی از بارانداز مورد نظر مقدار ۲۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق که قاچاقچیان به طرز ماهرانه در مخازن فلزی و پلاستیکی در زیر زمین تعبیه کرده بودند ، کشف و ضبط کردند.

محمد حسنی ارزش سوخت‌های کشف شده در این عملیات را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۹ میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال اعلام و اظهار کرد : در این رابطه پرونده تشکیل و جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال و ضمن شناسایی عاملان قاچاق تلاش ماموران برای بازداشت متهمان ادامه دارد.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه