13

تیر

1405


اقتصادی

04 بهمن 1404 20:51 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یعقوب اندایش افزود: از ۶ میلیون هموطنی که یارانه نمی‌گرفته‌اند، تا کنون یک میلیون نفر با مراجعه به دفاتر ثبت احوال، ثبت درخواست کرده‌اند و اعتبار درخواست کالابرگ این متقاضیان شارژ شده است.

اندایش در تشریح روند ثبت درخواست گفت: عده‌ای از هموطنان که از قبل یارانه دریافت نمی‌کردند، ساختار خانوارشان در وزارت رفاه مشخص نیست، از این رو باید ابتدا در سامانه ثبت احوال در نشانی اینترنتی NCR.ir سرپرست خانوار بودنشان احراز شود سپس سامانه سازمان هدفمندی یارانه‌ها به نشانی اینترنتی simin.hadafmandi.ir ثبت کنند که بعد از ۴ روز کاری صحت سنجی شده این اطلاعات انجام و به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال می‌شود.

وی افزود: پس از صحت سنجی و تاییداطلاعات هموطنان دهک ۱۰ درآمدی که یارانه دریافت نمی‌کردند، از سوی سازمان‌های هدفمندی یارانه‌ها، و ثبت احوال به وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی، اعتبار کالابرگ متقاضیان شارژ خواهد شد و می‌توانند از ۲۶۰ هزار فروشگاه فعال در این طرح خرید خود را انجام دهند.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت