09

بهمن

1404


ورزشی

06 بهمن 1404 12:43 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در شرایطی که تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در فاصله ۹ روز تا برگزاری رقابت‌های رنکینگ کرواسی، به دلیل صادر نشدن ویزا به احتمال فراوان حضور در این رقابت‌ها را از دست می‌دهند، در خبر اتحادیه جهانی کشتی درباره کشتی‌گیران حاضر در این مسابقات، اثری از کشتی‌گیران ایران دیده نمی‌شود.

این مسابقات اهمیت زیادی برای کادر فنی تیم های ملی ایران داشت و قرار بود کشتی‌گیران شاخصی همچون حسن یزدانی در راستای چرخه انتخابی تیم ملی عازم این رقابت‌ها شوند. از سوی دیگر با توجه به اینکه این رقابت ها یکی از مراحل اثرگذار در رنکینگ کشتی‌گیران برای مسابقات قهرمانی جهان است، کسب امتیاز این رقابت‌ها می‌توانست به سود کشتی‌گیران ایران تمام شود.

با وجودی‌که اتحادیه جهانی کشتی نام کشتی‌گیران ایرانی را از لیست ابتدایی خود برای این مسابقات حذف کرده است، رییس فدراسیون کشتی رایزنی‌های زیادی با وزیر امورخارجه و دیگر مسئولان وزارت خارجه ایران داشته تا شرایط صدور روادید برای کشتی‌گیران اعزامی ایران را مهیا کند.

این رقابت‌ها از ۱۵ بهمن به میزبانی زاگرب پایتخت کرواسی برگزار می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن