18

تیر

1405


اقتصادی

06 بهمن 1404 13:02 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در پایان دادوستدهای امروز بازار سهام، شاخص کل بورس قله دیگری را هم از دست داد و تا ارتفاع 4.1 میلیون واحدی عقب‌نشینی کرد؛ روزی که در آن 96 درصد از نمادهای بازار منفی شدند و در حالی که بازار در طول روز نیز با ترافیک فروش مواجه بود، ارزش سفارش‌های فروش پنج خط اول سهام در پایان دادوستدها به 28 همت می‌رسید! این در حالی بود که صف سفارش‎های خرید تنها هزار میلیار تومان ارزش داشت.

به نظر می‌رسد در حالی که تمام بازار سرخپوش شده و سهامداران در سمت عرضه قرار گرفته‌اند، حمایتی هم از سوی رگولاتور و صندوق‌های حمایتی بورس صورت نمی‌گیرد. در این بین، حقوقی‌ها هم دست از خرید و حمایت شسته‌اند و بازار با سرعت بیشتری در سراشیبی حرکت می‌کند.

عملکرد شاخص‌ها

شاخص کل بورس امروز 121 هزار و 344 واحد سقوط کرد و با کاهش 2.86 درصدی در ارتفاع چهار میلیون و 115 هزار و 101 واحد متوقف شد. شاخص هم‌وزن نیز وضعیت بهتری نداشت و با ریزش 27 هزار و 168 واحدی، بالغ بر 2.49 درصد عقب نشست تا در سطح یک میلیون و 61 هزار و 971 واحد بسته شود.

حجم و ارزش معاملات خرد

حجم و ارزش معاملات خرد سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی امروز کاهش زیادی داشت و به محدوده روزهای رکودی بازار بازگشت. حجم معاملات خرد امروز 12 میلیارد برگه سهم بود که با ارزش 5 هزار و 800 میلیارد تومان دادوستد شد.

تراز پول حقیقی در بازار

تراز پول حقیقی در بازار سهام امروز هم منفی بود اما پول به میزان کمتری نسبت به روزهای گذشته از بازار خارج شد که برخی، دلیل آن را قفل شدن بازار در سمت عرضه و کاهش حجم معاملات می‌دانند. به این ترتیب امروز 2 هزار و 311 میلیارد تومان پول حقیقی از سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی خارج شد.

صندوق‌های درآمد ثابت هم تا لحظه تنظیم این گزارش با خروج سنگین پول حقیقی روبرو هستند اما طلایی‌ها در پی رکوردشکنی اونس طلا و عبور آن از قله 5000 دلاری، بار دیگر ورود پول حقیقی را تجربه می‌کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

عیادت فرماندار سیریک از مجروحان حمله موشکی سحرگاه چهارشنبه

اقدام کم‌سابقه ناسا برای حفاظت از طبیعت؛ واگذاری جنگل مریلند

هواپیمای حامل پیکر رهبر شهید فرودگاه نجف را به مقصد مشهد ترک کرد

افزایش دما از هفته آینده؛ خلیج‌فارس متلاطم می‌شود

تداوم کاهش قیمت طلا در بازار جهانی

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۸ تیر؛ هر گرم ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار تومان

شهادت یکی از پرسنل آتش‌نشانی در پی حمله به تأسیسات فرودگاه ایرانشهر

آموزشگاه زبان انگلیسی در گوهردشت کرج | راهنمای انتخاب کلاس زبان برای کودکان، نوجوانان و بزرگسالان

قالیباف: زورگویی و بدعهدی دیگر بی‌هزینه نیست

سپاه: زیرساخت‌ها و تاسیسات مهم پایگاه های آمریکایی در کویت و بحرین مورد اصابت قرار گرفتند

شوامنی در آستانه تمدید ۵ ساله قرارداد با رئال مادرید

پایان مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در کربلای معلی

بلومبرگ: تردد دریایی در تنگه هرمز تقریباً متوقف شده است

تغییر ساعت مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

عدالت آموزشی در سایه تهدیدات جنگی؛ چرا جان دانشجویان هرمزگانی نادیده گرفته می‌شود؟

img
خـبر فوری:

تعویق امتحانات نهایی منتفی شد؛ دانش‌آموزان طبق برنامه آماده شوند