12

تیر

1405


اقتصادی

07 بهمن 1404 10:57 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،‌ محمدرضا صفا رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی هرمزگان، در حاشیه برگزاری ششمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس با حضور فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی، انتخاب این اتاق به عنوان میزبان کنفرانس را اقدامی معنادار و هدفمند دانست و اظهار کرد: این انتخاب نشان‌دهنده توجه هم‌زمان به تولید علم و کاربردی‌سازی آن در حوزه اقتصاد ملی، به‌ویژه در مناطق ساحلی و دریامحور کشور است.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی هرمزگان به عنوان پارلمان بخش خصوصی و حلقه اتصال میان دولت و فعالان اقتصادی در حوزه‌های صنعت، معدن، کشاورزی و تجارت فعالیت می‌کند، افزود: این نهاد یکی از فعال‌ترین مراکز تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری برای توسعه پایدار در جنوب کشور به شمار می‌رود و میزبانی از یک کنفرانس بین‌المللی علمی در چنین فضایی، گامی مهم در جهت هم‌افزایی میان دانش و اجرا است.

صفا با اشاره به موقعیت جغرافیایی اتاق بازرگانی هرمزگان در شهر بندرعباس و در قلب یکی از مهم‌ترین کانون‌های تجارت دریایی، صنعت انرژی و زنجیره‌های لجستیکی کشور، تصریح کرد: برگزاری این کنفرانس در چنین موقعیتی، بیانگر تعهد به اقدام عملی در کنار تبادل علمی و نظری است و نشان می‌دهد که مباحث علمی می‌توانند مستقیماً با نیازهای واقعی بازار و صنعت پیوند بخورند.

رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان ادامه داد: برگزاری کنفرانس در یک مرکز فعال اقتصادی، فرصتی کم‌نظیر برای شرکت‌کنندگان فراهم می‌کند تا هم‌ زمان با حضور در یک فضای تصمیم‌سازی اقتصادی، راهکارهای علمی و پژوهشی خود را در بستر واقعی تجربه‌های اجرایی، چالش‌های بازار و نیازهای صنعت مورد بررسی و پالایش قرار دهند و از تعامل مستقیم با ذی‌نفعان کلیدی بخش خصوصی و عمومی بهره‌مند شوند.

وی افزود: این رویکرد کمک می‌کند تا گفت‌وگوها و مباحث علمی صرفاً در چارچوب‌های نظری و اتاق‌های فکر انتزاعی باقی نماند، بلکه در محیطی شکل بگیرد که سیاست‌ها، برنامه‌ها و پروژه‌های اقتصادی کشور در آن طراحی و اجرا می‌شود و اثرگذاری واقعی بر توسعه ملی دارد.

صفا همچنین به نقش شبکه‌سازی این رویداد اشاره کرد و گفت: میزبانی کنفرانس در اتاق بازرگانی، زمینه‌ساز ارتباط مؤثر میان پژوهشگران، مدیران اجرایی، فعالان اقتصادی، صادرکنندگان و نمایندگان صنایع مختلف است؛ ارتباطی که می‌تواند به شکل‌گیری همکاری‌های جدید، انتقال دانش کاربردی و تعریف پروژه‌های مشترک در حوزه اقتصاد دریامحور منجر شود.

رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان در پایان تأکید کرد: استان هرمزگان با برخورداری از ظرفیت‌های گسترده دریایی، بندری و لجستیکی، بستر مناسبی برای تحقق توسعه پایدار مبتنی بر دریا است و ششمین کنفرانس بین‌المللی اقیانوس‌شناسی خلیج فارس می‌تواند نقطه عطفی در هم‌راستاسازی پژوهش‌های علمی با نیازهای واقعی اقتصاد کشور و تقویت جایگاه ایران در عرصه همکاری‌های علمی و اقتصادی منطقه‌ای و بین‌المللی باشد.

دیدگاه ها (0)
img
img

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه