09

بهمن

1404


اجتماعی

09 بهمن 1404 13:22 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، الهام بازیار اظهار کرد: امروز با تاثیر یک موج بارشی نسبتا ضعیف در برخی نقاط استان بارش رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

وی افزود: امروز در برخی مناطق غربی، شمالی، پاره‌ای نقاط مرکزی، مناطق شرقی و مناطق دریایی رگبار پراکنده باران و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: از بعدازظهر جمعه به تدریج کاهش ابر و خروج سامانه بارشی از مناطق شرقی استان پیش بینی می‌شود. همچنین، در برخی مناطق مستعد و مناطق دریایی استان احتمال تندباد لحظه‌ای، دور از انتظار نیست.

بازیار خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود، شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از تردد خودداری کنند و تمهیدات لازم در بنادر و اسکله‌های استان به منظور تردد ایمن شناورها در نظر گرفته شود و از لحاظ دمایی، با ماندگاری هوای نسبتا سرد در ارتفاعات، نوسان دمایی بین ۱ تا ۳ درجه سلسیوس پیش بینی می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن