10

بهمن

1404


اجتماعی

فرهنگی و هنری

10 بهمن 1404 09:54 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، محمد آشوری در بازدید از بخش‌های مختلف صداوسیمای مرکز خلیج فارس افزود: هدف‌های نشانه گذاری شده در رویداد ملی ایران جان ارتقاء سطح شناختی و ادراکی از ظرفیت‌های استان بود که به خوبی به نمایش گذاشته شد.

وی گفت: هرمزگان به دلیل موقعیت راهبردی و ظرفیت‌های بی بدیلی که دارد توانست بر بال رسانه ملی در برنامه ایران جان نقش آفرینی خوب و شایسته‌ای داشته باشد.

آشوری افزود: برنامه ایران جان ظرفیت برای معرفی ظرفیت ها، هویت‌ها و سرمایه‌های اجتماعی کشور بزرگی است.

استاندار هرمزگان گفت: در این رویداد مجموعه‌ای از ظرفیت‌های مرزنشینان؛ فرهنگ، هنر، زیرساخت‌ها و مسائل اقتصادی و توسعه‌ای استان به نمایش گذاشته شد.

وی افزود: رویداد ایران جان بزرگترین دستاوردی است که می‌تواند تغییر نگاه ملی را به سمت ظرفیت‌های هرمزگان گسیل دهد.

آشوری گفت: هرمزگان یک ایران کوچک است که همه اقوام ایرانی را در فضای مسالمت آمیز در کنار هم قرار داده است.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

تعطیلی مدارس نوبت صبح برخی شهرستان‌های هرمزگان ۶ بهمن