11

بهمن

1404


اقتصادی

11 بهمن 1404 16:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سجاد سنگسری درباره احتمال افزایش قیمت اقلام کالابرگ گفت: تا پایان فروردین ماه سال آینده هیچ‌گونه افزایشی نخواهیم داشت ولی برای سال ۱۴۰۵ اگر دولت بر اساس گزارش‌ها، معیارها و شاخص‌های اقتصادی موجود تصمیم بگیرد، حتما در ابتدای سال از طریق دولت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی درباره صعودی بودن قیمت برخی اقلام گفت: با بررسی نرخ اقلامی همچون مرغ و تخم‌مرغ و قیمت‌هایی که در این خصوص گرفتیم، خوشبختانه بازار کم کم خودش را پیدا می‌کند و ما نسبت به روزهای اول کاهش قیمت‌ها را شاهد هستیم و کاهش قیمت گوشت قرمز هم آغاز شده است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مردم خواست برای خرید کالابرگ به چند فروشگاه سر بزنند و فروشگاهی را انتخاب کنند که قیمت پایین‌تر می‌دهد تا از این طریق فروشگاه‌هایی که گرانتر به مردم کالا می‌فروشند خود را با فروشگاه‌هایی که نفع مردم را در نظر دارند،تنظیم کنند.

به گفته سنگسری، درخصوص اعتبار کالابرگ در دولت تصمیم‌گیری می‌شود و در صورت لزوم از ابتدای سال آینده این تصمیم نهایی خواهد شد.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون پیش از این هم تأکید کرده بود که دریافت هرگونه مبلغ اضافه از مردم تحت هر عنوان تخلف محسوب می‌شود و موضوع با حساسیت از ابتدا تاکنون در حال پیگیری است.

سنگسری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌ها به بهانه تأخیر در تسویه‌حساب مبالغی خارج از اعتبار کالابرگ از مردم می‌گیرند، اعلام کرده بود که تسویه‌حساب با فروشگاه‌ها به‌صورت روزانه صورت می‌گیرد و هیچ فروشگاهی طلبی از وزارت تعاون ندارد؛ بنابراین دریافت کارمزد از مردم توجیه قانونی ندارد و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی همچنین در توضیح کسر ۵ هزار تومان از برخی کارت‌ها گفته بود که طبق اعلام شبکه شاپرک، این مبلغ به‌صورت سیستمی کسر و مجدد به همان کارت بازگردانده می‌شود.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

سایت ایران‌خودرو بسته شد