اقتصادی
قیمت جهانی طلا روز دوشنبه - ۱۳ بهمن - پس از گشایش بازارهای جهانی به ریزش خود ادامه داد به طوری که هر اونس طلا در کانال ۴۶۰۰ دلاری معامله می شود.
به گزارش صبح ساحل، قیمت جهانی طلا که روز پنجشنبه گذشته - ۹ بهمن - به اوج قیمت رسیده و در کانال ۵۶۰۰ دلار قرار گرفته بود، روز جمعه و در آخرین روز از فعالیت بازارها در هفته گذشته و پس از اعلام نامزد دولت آمریکا برای ریاست فدرال رزرو روند کاهشی به خود گرفته و از قله قیمتی خود عقب نشینی کرد به طوری که به محدوده ۴۸۰۰ دلار در هر اونس بازگشت.
امروز - دوشنبه ۱۳ بهمن - نیز بازارها به معاملات طلا روی خوش نشان ندادند به طوری که از ابتدای گشایش بازارها تا زمان انتشار این خبر بیش از ۴ درصد کاهش قیمت داشته و به کمتر از ۴۷۰۰ دلار در هر اونس رسیده است؛ ناظران بازار، زیان ناشی از عقبگرد قیمتی طلا را شدیدترین سقوط این فلز گرانبها در بیش از یک دهه گذشته ارزیابی کرده اند.
ریزش روز جمعه با گزارشهایی مبنی بر اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا قصد دارد کوین وارش را برای رهبری فدرال رزرو معرفی کند، آغاز شد. پس از یک افزایش بیوقفه که طلا را به بالاترین رکوردها رسانده بود، سودگیری نیز پدیدار شد. این افزایش با تقاضای قوی بانک مرکزی و تجارت به اصطلاح کاهش ارزش، تقویت شد، زیرا سرمایهگذاران در بحبوحه نگرانیها در مورد افزایش بدهی دولت، از ارزها و اوراق قرضه به داراییهای فیزیکی روی آوردند.
افزایش عدم قطعیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی، همراه با نگرانیها در مورد استقلال فدرال رزرو، جذابیت طلا به عنوان یک دارایی امن را تقویت کرد. شتاب خرید، سودها را بیشتر تقویت کرد، به طوری که موجی از خریدها از سوی سفتهبازان چینی، به افزایش قیمتها دامن زد و با کسب سود، سقوط را تشدید کرد.
اکنون قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی به ۴ هزار و ۶۸۵ دلار در هر اونس رسیده است و به دنبال آن هر اونس نقره نیز در محدوده ۷۹ دلار و ۷۱ سنت معامله می شود و به نظر می رسد این روند کاهشی تا پایان معاملات امروز تداوم داشته باشد.
جدیدترین اخبار
با عاملان ناامنی، ترور و خیانت قاطعانه برخورد میکنیم
مبلغ عیدی ۱۴۰۵ بازنشستگان و کارگران اعلام شد
سمینار فیزیولوژی ورزشی ویژه مربیان کاراته
آغاز ثبتنام گردشگری فضایی چین برای سال 2028
عذرخواهی مهدی طارمی به خاطر خوشحالی جنجالی
رقابتهای دوومیدانی آموزشگاههای هرمزگان
کلنگ آغاز ساخت آکادمی قریب در شهرک دریا به زمین زده شد
هشدار افزایش مشکلات بهداشتی ناشی از پلاستیک در جهان
رونالدو در مسابقه حساس النصر برابر الریان حضور پیدا نخواهد کرد
قیمت گندم باید تا هفته آینده قطعی و اعلام شود
افتتاح ۷۵ پروژه بزرگ برقرسانی در هرمزگان با اعتباری بیش از ۱۴ هزار میلیارد ریال
پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
حجم مطالبات داروخانه ها به ۵۰ همت رسید
روایت ثانیههایی از التهاب
حساب فدراسیون دوچرخهسواری بسته شد
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس