15

بهمن

1404


اقتصادی

14 بهمن 1404 17:29 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مجتبی یوسفی در واکنش به اظهارات اخیر سخنگوی ستاد بودجه سازمان برنامه و بودجه درباره تعیین میزان افزایش حقوق گفت: دولت در لایحه ابتدایی بودجه قبل از اصلاح آن، پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق، معافیت‌های مالیاتی و افزایش مالیات بر ارزش افزوده را مطرح کرده بود که با توجه به مخالفت مجلس، برای تغییر آن اصلاحات را به مجلس ارائه کرد.

وی توضیح داد: براساس این اصلاحات، کمیسیون تلفیق تصویب کرد که افزایش حقوق برای سال آینده به‌صورت پلکانی و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد خواهد بود؛ این مصوبه قطعی و در جلسات آینده مجلس برای بررسی جزئیات مورد بررسی قرار می‌گیرد. اگر مجلس مصوبه تلفیق را تصویب و شورای نگهبان تایید کند، در سال آینده اجرا خواهد شد.

یوسفی بیان کرد: اخیرا یکی از مسئولان سازمان برنامه مطالبی درباره ضریب و میانگین افزایش حقوق مطرح کرد که طرح چنین مباحث تخصصی می‌تواند موجب نگرانی مردم شود؛ به‌عنوان سخنگوی کمیسیون تلفیق به‌صراحت اعلام می‌کنم که مصوبه این کمیسیون، افزایش حقوق ۲۱ تا ۴۳ درصدی به‌صورت پلکانی است و مباحثی که درباره ضریب یا میانگین افزایش مطرح می‌شود، ارتباطی با مصوبه فعلی کمیسیون ندارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵ در پایان تأکید کرد: بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق و در صورت تصویب در صحن علنی، هیچ فردی در سال آینده کمتر از ۲۱ درصد افزایش حقوق نخواهد داشت و این موضوع به‌طور شفاف مورد تأکید نمایندگان است.

دیدگاه ها (0)
img

کلنگ‌ ساختمان اداری ناحیه دوم منطقه یک بندرعباس با ۱۸۲ میلیارد اعتبار به زمین زده شد

صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در استان هرمزگان

رشد ۳۳ درصدی با تمرکز بر پروژه‌های شاخص و مهار بدهی‌های سنواتی

ماجرای ورود غیرمجاز یک کشتی به تنگه هرمز

پناهندگی دیپلمات ایرانی در وین نکذیب شد

اعلام برنامه مسابقات هفته‌های آتی لیگ برتر فوتبال+ جزئیات

نتایج استعلام مدارک داوطلبان میان‌دوره‌ای مجلس فردا اعلام می‌شود

‌ اطلاعیه قطع ۲۴ ساعته آب شرب در شهر سردشت و روستاهای مسیر جگین

نرخ دلار در بودجه سال آینده: ۱۲۳ هزار تومان

افزایش حقوق کارکنان در بودجه ۱۴۰۵ به‌صورت پلکانی ۲۱ تا ۴۳ درصدی اجرا می‌شود

ارتقا نمایندگی‌های آموزش و پرورش در توکهور و هشت‌بندی و جغین به اداره مستقل

نخستین نیروگاه سیکل ترکیبی هرمزگان در قشم به بهره‌برداری رسید

استخدام حسابدار با هفت سال سابقه کار در یک شرکت معتبر

نخستین پیام بنزما پس از پیوستنش به الهلال

جنگل‌های ساحلی سپر سبز هرمزگان در برابر ریزگرد و سیلاب هستند

خـبر فوری:

احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد