ورزشی
مقام سوم مشترک جام حذفی تنیس کشور به تیم هیئت تنیس استان هرمزگان رسید.
به گزارش صبح ساحل، تیم هیئت تنیس هرمزگان در رقابتهای جام حذفی تنیس کشور موفق شد به مقام سوم مشترک دست پیدا کند و بار دیگر توانمندی تنیس این استان را در سطح ملی به نمایش بگذارد.
هیئت تنیس استان هرمزگان در این دوره از مسابقات با دو تیم کوروش بارانداز دریا و صنایع تهویه پاسارگاد حضور داشت که در پایان رقابتها، تیم کوروش بارانداز دریا عنوان سوم مشترک جام حذفی را از آن خود کرد و تیم صنایع تهویه پاسارگاد نیز در جایگاه نهم قرار گرفت. بازیکنان حاضر در ترکیب این دو تیم را محسن شرافتی، شهاب موسویان، پیمان حیدری، ماهان صفاییان، امیر ذوقی، علیرضا طاهرپور و علیرضا خیری تشکیل میدادند. هدایت تیمها بر عهده آرش حسینی به عنوان سرگروه بود و افشین رمضانی نیز سرپرستی تیمها را بر عهده داشت.
این دو تیم در مجموع ۳۹ مسابقه در جام حذفی انجام دادند که حاصل آن ۳۴ پیروزی و تنها ۵ شکست بود. نکته قابل توجه این رقابتها، ثبت یک اتفاق تاریخی برای تنیس هرمزگان و جام حذفی تنیس ایران بود. جایی که برای نخستین بار یک تیم از مرحله پیشمقدماتی و با انجام مجموع ۲۴ مسابقه، موفق شد به جمع چهار تیم برتر کشور راه پیدا کند.
گفتنی است بانک ملی، کوروش بارانداز دریا و صنایع تهویه پاسارگاد به عنوان حامیان مالی، نقش مهمی در حضور قدرتمند تیمهای هرمزگان در این رقابتها ایفا کردند.
رقابتهای جام حذفی تنیس کشور با عنوان جام خلیج فارس با قهرمانی تیم رعد پدافند هوایی در مجموعه زمینهای تنیس المپیک کیش به پایان رسید.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
۷ فایده علمی اثباتشده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه
ممنوعیت پیشفروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد
دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی
تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند
دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند
مراکز شمارهگذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبتها به روز چهارشنبه
کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخممرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی میرسد؟
خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»
برنامه بازیهای امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یکهشتم نهایی
آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی
بخشنامه فعالیت دستگاههای اجرایی در این هفته اعلام شد
کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان
پایان گروگانگیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدمربایان
شعب کشیک بانکها فردا فعال هستند
بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت