12

تیر

1405


اجتماعی

20 بهمن 1404 10:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، عباس با صفا مدیر سامانه هوشمند شرکت ملی پخش در آیین بهره برداری رسمی از طرح ملی صدور آنی کارت هوشمند سوخت، اظهار کرد: در زمان جنگ ۱۲ روزه با دوچالش جدی رو به رو بودیم که اولی شخصی سازی در اختیار ما نبود و دیگری تجهیزاتی که استفاده می شد در اختیار شرکت های خارجی بود و این نگرانی وجود داشت که اگر اتفاقی رخ دهد چه اقدامی باید انجام داد.

وی افزود: در سال های گذشته وجود نیاز گسترده به کارت سوخت هوشمند روزانه ۱۲ هزار کارت سوخت تولید می شد درحالی که نیاز ۳۶ هزار بود. در زمان جنگ ۱۲ روزه تیمی تشکیل شد و کمتر از ۱۰ روز توانستیم به دانش شخصی سازی برسیم و توانستیم طزفیت تولید خود را از ۱۲ هزار کارت سوخت به ۳۶ هزار عدد برسانیم که حاکی از سه برابر شدن آن است.

باصفا تشریح کرد: همچنین با همکاری شرکت های دانش بنیان امکان صدور آنی کارت سوخت هوشمند به دست آمد. نکنه قابل توجه این است که در گذشته استعلامات به صورت دستی انجام می شد اما پر حال حاضر شهروندان می توانند به صورت آنلاین درخواست و سپس با مراجعه به نواحی مخصوص کارت سوخت خود را دریافت کنند.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

عزای عمومی برای پنج‌شنبه 18 تیرماه