13

تیر

1405


حوادث

سیاسی

23 بهمن 1404 12:06 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،، به نقل از قوه قضائیه، حسن عبدالیان‌پور، رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه، با اشاره به اعلام آمادگی این مرکز برای همکاری با دادگستری‌های سراسر کشور در رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با اغتشاشات، اظهار داشت: با توجه به اعلام آمادگی صورت‌گرفته به دادگستری‌های کل کشور و ابلاغ انجام‌شده به تمامی شعب درگیر بررسی این پرونده‌ها، هر آنچه از سوی قوه قضاییه و دادگستری‌های سراسر کشور در ۳۱ استان به این مرکز ارجاع شده، یا به اتمام رسیده و یا در مراحل پایانی قرار دارد.

وی با بیان اینکه فرآیند کارشناسی این پرونده‌ها در محاکم قضایی در حال انجام است، افزود: همان‌طور که پیش‌تر نیز اعلام کرده بودم، حدود ۱۵ رشته و رسته کارشناسی درگیر رسیدگی به این موضوع هستند و کارشناسان مربوطه در حوزه‌های تخصصی مختلف مشغول انجام وظیفه‌اند.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه ادامه داد: پس از مرحله رسیدگی در محاکم، موضوع به سازمان‌ها، ادارات و نهادهای ذی‌ربط ارجاع می‌شود. در همین راستا، جلساتی با وزیر دادگستری و معاون حقوقی رئیس‌جمهور برگزار شد و موضوع در هیئت دولت نیز مطرح و به‌صورت رسمی اعلام شد که این مسئولیت بر عهده مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه است.

عبدالیان‌پور تصریح کرد: در پی این تصمیم، ارجاعات متعددی به این مرکز انجام شد که بخشی از آن‌ها رسیدگی و تعیین‌تکلیف شده و بخش دیگری نیز در حال انجام است. هر پرونده‌ای که به این مرکز ارجاع شده یا در آینده ارجاع شود، مطابق وظایف قانونی رسیدگی شده و خواهد شد. وی ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، تمامی مأموریت‌های محوله در اسرع وقت به سرانجام برسد.

دیدگاه ها (0)
img
img

آمادگی هلال احمر برای برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

هیچ تغییری در نرخ‌نامه‌های مصوب بلیت اتوبوس ایجاد نخواهد شد

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت