06

اسفند

1404


اجتماعی

26 بهمن 1404 11:35 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل،‌ مجتبی قهرمانی، رییس کل دادگستری هرمزگان در حاشیه برنامه ترخیص این محموله افزود: ده ها دستگاه اتوبوس ۲ کابین برقی پس از تحویل به پایانه شرکت واحد اتوبوسرانی شهرداری تهران در خطوط اتوبوس رانی پایتخت مورد استفاده قرار می‌گیرند.

قهرمانی تأکید کرد: بر اساس دستور قضایی و با توجه به مأموریت ابلاغ شده به یکی از معاونین دادگستری استان هرمزگان، این محموله به صورت کامل و تا آخرین عدد از بندر شهید رجایی بندرعباس ترخیص و به تهران منتقل می شود و در ناوگان حمل و نقل شهری مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

پیش از این در تاریخ ششم بهمن ۱۴۰۴ اولین سری از صدها دستگاه تاکسی، واگن قطار و اتوبوس برقی متعلق به شهرداری تهران از بندر شهید رجایی با صدور دستورات ویژه قضایی ترخیص شد.

ترخیص اتوبوس های برقی و سایر وسایل حمل و نقل عمومی شهرداری تهران از موضوعات و چالش‌های مهمی بود که مدتی موجب مناقشه‌های بین دستگاهی شده بود.

شهرداری و شورای شهر تهران مدعی برخی کارشکنی‌ها و مانع تراشی‌ها برای ترخیص این خودروها بودند و گمرک نیز مدعی عدم اظهار این خودروها بود.

رییس کل دادگستری هرمزگان پس از بازدید میدانی و گرفتن گزارش از وضعیت ترخیص این اتوبوس ها ، با توجه به اهمیت موضوع و نقش اتوبوس های برقی در بهبود حمل و نقل عمومی و کاهش ترافیک و آلودگی زیست محیطی پایتخت، به این پرونده پُرمناقشه ورود کرد و پس از بررسی های کارشناسی و حقوقی، با صدور دستور قضایی مسیر ترخیص آنها را هموار کرد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

جایگاه ۷۲ اینترنت موبایل در ایران؛ پایین‌تر از گواتمالا و مولداوی