اقتصادی
نمایشگاه ضیافت ویژه ماه مبارک رمضان در محل دائمی نمایشگاههای بندرعباس واقع در سه راه جهانبار بندرعباس برپا شده است.
به گزارش صبح ساحل، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت هرمزگان گفت: در ۵۲ غرفه این نمایشگاه کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن، مرغ، گوشت قرمز، ماهی، خرما و لوازم خانگی عرضه شده است.
محمد عباسی افزود: امسال برای نخستین بار کالاهای ملوانی و ته لنجی نیز در نمایشگاه به فروش میرسد.
وی گفت: برخی از کالاهای این نمایشگاه حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد پایینتر از قیمت بازار است.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت هرمزگان گفت: این نمایشگاه تا شش اسفند عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در بندرعباس برپاست.
رئیس هیات مدیره لنج داران بندرعباس نیز گفت: کالاهایی مانند برنج وارداتی، روغن جامد و مایع و چای با ۲۰۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان پایینتر از بازار به فروش میرسد.
غلامرضا زرنگاری افزود: کیسه ده کیلویی برنج پاکستانی با قیمت دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان در نمایشگاه است که در بازار با قیمت دومیلیون و ۷۰۰ هزار تومان عرضه شده است.
امانی زاده رئیس گروه بازار اداره کل شیلات هرمزگان هم گفت: ماهی به صورت مستقیم در این نمایشگاه با حدود ۲۰۰ هزار تومان ارزانتر عرضه شده است.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
راهاندازی سامانه ارزیابی مردمی عملکرد دهیاران در هرمزگان
راهنمای سلامت زائران در مراسم تشییع رهبر شهید
فنلاند ممنوعیت واردات و نگهداری سلاحهای هستهای را لغو کرد
مناقصه عمومی یک مرحله ای- نوبت اول
آسمان هرمزگان امروز صاف تا قسمتی ابری
آگهی دعوت مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت اول
اسناد مزایده فروش 10 قطعه تجاری
آگهی دعوت مجمع عمومی سالیانه
قانون ساماندهی املاک که در محدوده بافت مسکونی شهر پارسیان بخش ۲۱ پارسیان
آگهی مناقصه عمومی
آدرس مهم دیپلماسـی
قانون ساماندهی حمایت از تولید و عرضه مسکن
اصلاحیه آگهی مزايده عمومی
رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی، پلیمری و پتروشیمی اعلام شد
درخشش نمایندگان هرمزگان در لیگ کاراته وان ایران