12

تیر

1405


اجتماعی

02 اسفند 1404 12:58 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از شهروندان ساکن محله داماهی، یک واحد ضایعاتی در محدوده گوهران ۴۸ طی ماه‌های اخیر به محل تجمع و مصرف آشکار مواد مخدر تبدیل شده و این مسئله نگرانی جدی اهالی را در پی داشته است.

به گفته ساکنان، حضور مستمر افراد معتاد در این مکان، علاوه بر ایجاد چهره‌ای نامناسب برای کوچه و محله، باعث بروز ناهنجاری‌های اجتماعی و افزایش احساس ناامنی، به‌ویژه در ساعات پایانی روز شده است. خانواده‌ها عنوان می‌کنند کودکان و سالمندان بیش از سایرین در معرض آسیب‌های روانی ناشی از این وضعیت قرار دارند و رفت‌وآمد در این محدوده با دغدغه و اضطراب همراه شده است.

بر اساس این گزارش مردمی، با وجود اطلاع‌رسانی‌های مکرر به نهادهای مسئول، تاکنون اقدام مؤثر و بازدارنده‌ای برای ساماندهی محل یادشده صورت نگرفته و مشکل همچنان پابرجاست.

اهالی این منطقه از دستگاه‌های ذی‌ربط از شهرداری و نهادهای نظارتی خواسته‌اند در اسرع وقت با بررسی دقیق موضوع و برخورد قانونی با متخلفان، نسبت به رفع این معضل اجتماعی اقدام کنند تا امنیت، آرامش و سلامت اجتماعی به محله بازگردد.

دیدگاه ها (0)
img
img

هشدار پلیس فتا درباره شایعه‌پراکنی پیرامون مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

رویترز خبر داد: مذاکرات ایران برای فروش نفت به شرکت‌های ژاپنی

انهدام یک تیم تروریستی در شهرستان تفتان سیستان و بلوچستان

برخورد ۴ خودروی سواری در محورهای بندرعباس ۱۱ مصدوم برجا گذاشت

آلبوم «بدرقه» در تشییع رهبر شهید با صدای هفت خواننده تولید شد/علیرضا افتخاری تا پرواز همای

پخش مجموعه نمایشی «دیدار» درباره رهبر شهید از قاب شبکه یک سیما

خدمات درمانی، بهداشتی و اسکان ۲۵۰۰ زائر در مراسم تشییع رهبر شهید فراهم شد

برنامه بازی های امشب جام جهانی ۲۰۲۶/ دیدار آرژانتین با شگفتی جام

بلومبرگ: اروپا پرداخت عوارض تنگه هرمز به ایران و عمان را قطعی می‌داند

تکذیب ادعا‌های مطرح شده از زبان فرماندهی انتظامی کشور

افزایش ظرفیت عرضه سوخت در مسیرهای منتهی به مراسم تشییع

ادای احترام رئیس قوه قضاییه به پیکر رهبر شهید انقلاب

کدام مقامات و شخصیت‌های برجسته لبنانی در مراسم «وداع رهبر شهید» حضور یافتند؟

برگزاری مسابقات به مناسبت گرامیداشت شهدای پرواز ۶۵۵

رقابت‌های انتخابی تیم جودوی بانوان هرمزگان

img
خـبر فوری:

نحوه فعالیت بانک‌ها در روزهای ۱۳، ۱۴ و ۱۵ تیر