06

اسفند

1404


ورزشی

06 اسفند 1404 09:38 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، در حالی که گفته می‌شود علی علیپور، مهاجم پرسپولیس برای تمدید قراردادش ۱۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد داده است، اما این موضوع صحت ندارد. البته این بازیکن خواهان افزایش قراردادش در فصل جاری هم بوده است، اما فعلا مدیران باشگاه با درخواستش موافقت نکرده‌اند.

شنیده می‌شود که علیپور برای افزایش مبلغ قرارداد امسال خود رقمی بین ۲۰ تا ۳۰ میلیارد تومان درخواست کرده بود؛ که با توجه به عملکرد نه چندان خوب این بازیکن در فصل جاری واکنش‌هایی را به همراه داشته است.

علیپور در حالی خواهان افزایش قراردادش شده است که به جز چند بازی ابتدایی که برای سرخپوشان گلزنی کرد در بقیه بازی‌ها به جز زدن ضربه پنالتی در بازی با فولاد دیگر نتوانست گل بزند و آمار گلزنی اش در این فصل قابل توجه نیست.

به هر حال علیپور با توجه به عملکردش در پرسپولیس تحت فشار قرار دارد و باید دید مدیران باشگاه پرسپولیس چه تصمیمی برای تمدید قرارداد با این بازیکن می‌گیرند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

برگزاری مزایده ۱۶۵ ردیف کالای اموال تملیکی در هرمزگان