17

تیر

1405


اجتماعی

14 اسفند 1404 09:25 0 کامنت

بهذگزارش صبح ساحل، احمد محمودزاده با تسلیت شهادت رهبر فرزانه انقلاب و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای دانش آموز دبستان دخترانه میناب، گفت: خون به ناحق ریخته این فرشته‌های آسمانی به هیچ گاه پایمال نخواهد شد و فرزندان غیور این سرزمین با پیشرفت‌های روز افزون خود در تمامی عرصه‌ها، یاد آنها را گرامی داشته و پرچم آزادگی شان را برافراشته خواهند داشت.

وی افزود: وظیفه ماست که در این روزها، ادامه دهنده راه معلمان شهید میهن باشیم و نگذاریم قلم شجاعت، ایثار و شهامت آنان بر زمین افتد.

محمودزاده با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی بی شک سلامت جان دانش‌آموزان اولویت اصلی دستگاه تعلیم و تربیت کشور است، اظهار کرد: آموزش هیچ گاه تعطیل نخواهد شد و از مؤسسان و مدیران مدارس غیردولتی خواسته‌ایم تا با جدیت پیگیر برنامه‌های آموزشی دانش‌آموزان بوده و به شکل غیرحضوری فرآیندهای آموزشی آنها را دنبال و اجرایی کنند.

وی با تأکید بر اینکه آینده کشور در دستان دانش آموزان و فرزندان این سرزمین است ادامه داد: با وجود سختی ها و ناملایمات‌هایی که به شکل ناجوانمردانه به کشور عزیزمان ایران تحمیل شده است نباید از مسیر رشد و حرکت متوقف بمانیم و با ایمان به یاری خداوند متعال با جدیت به راه خود ادامه دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امروز نسبت به سال‌های گذشته زیرساخت‌های لازم برای آموزش‌ها مجازی مناسب‌تر است، گفت: در هر شرایطی نباید از آموزش فرزندان این سرزمین غافل شویم چرا که آینده با دستان توانمند آنها رقم می خورد.

دیدگاه ها (0)
img
img

بانک‌های عامل فروش ارز اربعین معرفی شدند

عمان و قطر خواستار گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای شدند

پیروزی تیم‌ملی والیبال نشسته ایران برابر مصر

اطلاعیه شماره ۲ ستاد تشییع رهبر شهید در مشهد

حمله پهپادی به یک نفتکش آمریکایی در دریای سیاه

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

کویت: برخی خطوط برق بر اثر اصابت ترکش از مدار خارج شده‌اند

پایان کار تیم ملی ووشو در جام جهانی با کسب ۳ مدال طلا، نقره و برنز

آغاز مرحله چهارم طرح حمایت از کودکان مبتلا به سوءتغذیه از فردا

شیوه‌نامه اجرایی طرح «حامی» آموزش ابتدایی ویژه تابستان ۱۴۰۵ ابلاغ شد

کشف محموله ۸۰ میلیارد ریالی کولر قاچاق در میناب

۱۴ زندانی جرائم غیر عمد در هرمزگان آزاد شدند

هشدار اتحادیه صیادان هرمزگان به بهره‌برداران اسکله‌ها پس از حملات دشمن/تدابیر امنیتی در بنادر صیادی هرمزگان تشدید شد

افزایش دما، مصرف برق را به مرز هشدار رساند/ همراهی مشترکان، شرط پایداری شبکه در تابستان 1405

کلاس‌های تابستانی دانشگاه آزاد مجازی شد

img
خـبر فوری:

فرودگاه‌های هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد