12

تیر

1405


اجتماعی

15 اسفند 1404 10:58 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سمیه سادات ابراهیمی اظهار کرد: ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره به دانش آموزان و والدین آنان در شرایط کنونی با چند محور انجام می شود.

وی اولین محور را اطلاع رسانی دستورالعمل‌ها و مداخلات پیشگیرانه، مراقبتی، حمایتی توسط مشاوران مدارس در پیام‌رسان شاد و سایر شبکه های اطلاع رسانی با دانش آموزان و والدین اعلام کرد و افزود: معرفی کانال‌های ارتباطی به دانش آموزان و والدین و اطلاع رسانی در خصوص برقراری ارتباط با مشاور در صورت نیاز از جمله خدمات ارائه شده است.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی به موضوع بررسی وضعیت روانشناختی دانش آموزان از طریق ارتباط مجازی و پیگیری وضعیت روحی روانی دانش آموزان آسیب پذیر یا آسیب دیده و برگزاری جلسات مشاوره ای آنلاین در صورت نیاز اشاره کرد و ادامه داد: قرار دادن شماره تماس و روزها و ساعات آنلاین بودن در کانال مدرسه برای دانش آموزان و والدین جهت دریافت خدمات نیز از جمله برنامه‌ها و خدمات ارائه شده است.

ابراهیمی به بررسی پرونده روانشناختی دانش آموزان در سامانه نماد و پیگیری وضعیت دانش آموزانی که خرده مقیاس‌های قرمز دارند اشاره کرد و گفت: ارجاع تلفنی به مراکز مشاوره جهت پیگیری و ارائه مداخلات تخصصی آنلاین و تلفنی و ارائه مداخلات تخصصی مشاوره‌ای و روانشناختی از طریق مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی به صورت تلفنی و برخط به دانش آموزان معرفی شده از سوی مشاوران مدارس از جمله اقدامات است.

وی اظهار کرد: تولید محتوای متناسب با وضعیت دانش آموزان و مدرسه در شرایط کنونی و ارسال به صورت گروهی برای تمامی دانش آموزان در پیام‌رسان شاد و سایر شبکه های اطلاع رسانی نیز از دیگر خدمات قابل اشاره است.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی با بیان اینکه پاسخگویان خط ملی ۱۵۷۰ در آماده باش کامل هستند افزود: ارائه خدمات راهنمایی و مشاوره تلفنی به صورت ۲۴ ساعته به دانش آموزان، والدین و فرهنگیان انجام می‌شود.

ابراهیمی اظهار کرد: ایجاد بسترهایی برای کنشگری و نقش آفرینی دانش آموزان از طریق برگزاری پویش ها و مسابقات به منظور ارتقای سلامت روان در ایام جنگ نیز از دیگر خدمات ارائه شده است.

دیدگاه ها (0)
img
img

دعوت از مردم برای وداع/مسئولان و امت مبعوث اجازه نخواهند داد مطالبات ولی خدا بر زمین بماند

مراسم گلباران یادمان شهدای پرواز ۶۵۵ در آب‌های خلیج فارس برگزار شد

تغییر زمان برگزاری آزمون نهایی ۲۰ تیر پایه یازدهم در هرمزگان

انهدام کنترل‌شده مهمات عمل‌نکرده در روستای گنگان جاسک

آمادگی ۶ میلیون داوطلب هلال احمر برای شرکت در آیین وداع و تشییع رهبر شهید

افزایش کارت‌های سوخت جایگاه‌ها برای مراسم تشییع

ادای احترام هیات‌های فرهنگی و مذهبی بین‌المللی به پیکر رهبر شهید ایران

ورود هیات‌های خارجی به تهران برای شرکت در مراسم ادای احترام بر پیکر رهبر شهید ایران

آمادگی ۲۰۰۰ مدرسه برای اسکان و ارائه خدمات به زائران مراسم وداع با رهبرشهید

ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان تا شنبه ادامه دارد

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید