11

تیر

1405


سیاسی

16 اسفند 1404 11:46 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، «خالد بن سلمان»، وزیر دفاع عربستان سعودی با ژنرال «عاصم منیر»، فرمانده نیروهای دفاعی و ارتش پاکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

شاهزاده خالد بن سلمان از ایران خواست تا «خردورزی و از محاسبات اشتباه» اجتناب کند.

وی پس از دیدار با سپهبد عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، گفت: «ما در چارچوب توافق‌نامه مشترک دفاع استراتژیک بین دو کشور برادرمان، حملات ایران به پادشاهی عربستان سعودی و راه‌های توقف این حملات که به امنیت و ثبات منطقه خدمتی نمی‌کند را مورد بحث قرار دادیم. امیدواریم که طرف ایرانی خرد و منطق را در اولویت قرار دهد و از محاسبات اشتباه اجتناب کند.»

بر اساس گزارش وبگاه صدی البلد، دو طرف در این دیدار حملات ایران علیه مواضع آمریکا در عربستان را در چارچوب «توافقنامه دفاعی استراتژیک مشترک» میان دو کشور برادر مورد بررسی قرار دادند.

همچنین وزرای دو کشور راه‌های توقف این حملات و تنش در منطقه را که مورد بررسی قرار دادند.

این دیدار در حالی برگزار شد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، در سپتامبر گذشته (شهریور ۱۴۰۳) طی سفر شریف به ریاض، توافقنامه دفاعی استراتژیک مشترکی را امضا کردند. در بیانیه مشترک آن زمان آمده بود که این توافقنامه در راستای تلاش دو کشور برای تقویت امنیت خود و تحقق امنیت و صلح در منطقه و جهان است و هدف آن توسعه همکاری‌های دفاعی و تقویت بازدارندگی مشترک در برابر هرگونه تجاوز می‌باشد. طبق این توافق، هرگونه حمله به یکی از دو کشور، حمله به هر دو تلقی می‌شود.

پیش از این امروز، وزارت دفاع عربستان سعودی مدعی «رهگیری و انهدام دو موشک بالستیک شلیک شده به سمت پایگاه هوایی شاهزاده سلطان» شد.

گفتنی است که از ۲۸ فوریه گذشته (۹ اسفند ۱۴۰۴)، پس از آغاز تجاوزات مستمر رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران، مواضعی در ۸ کشور عربی شامل عربستان، کویت، امارات، قطر، بحرین، عمان، اردن و عراق هدف حملات ایران قرار گرفته‌اند. ایران تاکید کرده است که در این حملات، «منافع آمریکا» در این کشورها هدف قرار می‌دهد.

دیدگاه ها (0)
img
img

سکه ۱۷۷ میلیون تومان شد

هلاکت ۲ نفر از عاملان شهادت کارکنان فراجا در سیستان و بلوچستان

سازمان بهداشت جهانی: شیوع ویروس هانتا مرتبط با کشتی کروز پایان یافت

پروازهای داخلی و خارجی شنبه و یکشنبه برقرار است

فراخوان عارف برای حضور میلیونی در بدرقه امام شهید انقلاب

موکب‌های زنجیره‌ای برای خدمت‌رسانی به عزاداران برپا می‌شود

محل شهادت شهدای پرواز ۶۵۵ گلباران می‌شود

خروج کالای ته لنجی از استان هرمزگان نیازی به مجوز ندارد

بلومبرگ: کشورهای اروپایی با پرداخت عوارض تنگه هرمز موافقت کرده‌اند

احتمال تغییر زمان برگزاری جام جهانی از تابستان به زمستان

شرق هرمزگان در انتظار رگبار، گردوخاک و وزش باد شدید

آغاز واریز اعتبار 2 میلیون تومانی «کارت امید مادر» از ۱۲ تیر

دستور پزشکیان برای بسیج ظرفیت‌های ملی برای تشییع باشکوه رهبر انقلاب

قهرمانی آسیا برای فرنگی‌کاران جوان ایرانی/ پنج طلا، یک نقره و سه برنز در پاتایا

جزئیات ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اعلام شد

img
خـبر فوری:

دعوت نهادهای انقلابی از ملت برای حضور حماسی در مراسم وداع با قائد امت