14

تیر

1405


بین الملل

23 اسفند 1404 12:32 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، با گذشت بیش از دو هفته از آغاز حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، صنعت هوانوردی جهانی با یکی از بزرگ‌ترین اختلالات تاریخ معاصر خود مواجه شده است.

بر اساس تازه‌ترین داده‌های شرکت تحلیل هوانوردی «سیریوم» (Cirium)، از زمان آغاز این درگیری‌ها تاکنون بیش از ۵۲ هزار پرواز از مجموع حدود ۹۸ هزار پرواز برنامه‌ریزی‌شده برای منطقه خاورمیانه لغو شده است.

برآوردها نشان می‌دهد این اختلال گسترده حدود ۶ میلیون مسافر را در سراسر جهان تحت تأثیر قرار داده است.

تعطیلی یا محدود شدن حریم هوایی کشورهایی مانند ایران، عراق، سرزمین‌های اشغالی، قطر، امارات، بحرین و کویت باعث شده بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی پروازهای خود را در این مسیرها لغو کرده یا به مسیرهای طولانی‌تر تغییر دهند.

کارشناسان صنعت هوانوردی معتقدند این تغییر مسیرها علاوه بر افزایش زمان پرواز و هزینه سوخت، موجب اختلال گسترده در شبکه پروازهای بین‌المللی و برنامه‌های عملیاتی شرکت‌های هواپیمایی شده است.

دیدگاه ها (0)
img
img

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

آمادگی کامل وزارت کار برای اسکان زائران و خدمات درمانی

بخشنامه فعالیت دستگاه‌های اجرایی در این هفته اعلام شد

کشف محموله ۲۸۱ کیلوگرمی حشیش در هرمزگان

پایان گروگان‌گیری در هرمزگان با آزادی ۲ نوجوان از دست آدم‌ربایان

شعب کشیک بانک‌ها فردا فعال هستند

بیانیه وزارت امور خارجه: راه رهبر شهید انقلاب اسلامی با قدرت ادامه خواهد یافت

img
خـبر فوری:

فردا، یکشنبه در سراسر کشور تعطیل رسمی اعلام شد