11

مرداد

1405

اقتصادی

01 فروردین 1405 11:38 0 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، طلا از ۲۸ فوریه (نهم اسفند) که تجاوز هوایی آمریکایی صهیونی به ایران آغاز شد، بیش از ۱۵ درصد کاهش قیمت یافته است و بخشی از افزایش قیمتی را که این فلز زرد را در اواخر ژانویه به رکورد ۵۵۰۰ دلار رسانده بود، از بین برده و جایگاهش به عنوان یک دارایی امن زیر سوال رفته است.

حمله غیرقانونی آمریکایی صهیونی، باعث مختل شدن عبور از تنگه هرمز شده و ترس از یک بحران انرژی طولانی مدت را برانگیخته است. معامله‌گران پیش‌بینی می‌کنند که فدرال رزرو آمریکا امسال نرخ بهره را ثابت نگه دارد که اوراق قرضه و سایر سرمایه‌گذاری‌های دارای بازده را در مقایسه با طلا، جذاب‌تر می‌کند.

بر اساس گزارش تردینگ ویو، جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، نیز چهارشنبه گذشته خاطرنشان کرد که قیمت‌های بالاتر انرژی، حداقل در کوتاه مدت، تورم را افزایش می‌دهد.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
img img
خـبر فوری:

تعویق تمامی امتحانات نهایی استان‌های جنوبی تا پایان شرایط ویژه