14

تیر

1405


اجتماعی

05 فروردین 1405 13:09 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از سایت شهر یوسف مقدمی با اشاره به ضرورت آمادگی همه‌جانبه در شرایط حساس کنونی و لزوم نقش‌آفرینی در حوزه پدافند غیرعامل اظهارکرد: با هدف ارتقای توان عملیاتی و امدادرسانی به‌موقع به آسیب‌دیدگان احتمالی، تمامی خودروهای گشت فوریت‌های اجتماعی به جعبه‌های کمک‌های اولیه مجهز و مقادیر موردنیاز پتو در این واحدها جای‌گذاری شده است.

وی افزود: این اقدام با توجه به شرایط موجود و به‌منظور آمادگی برای کمک‌رسانی فوری به افراد آسیب‌دیده در صحنه‌های احتمالی ناشی از حملات آمریکایی صهیونیستی پیش‌بینی شده است. مددکاران آموزش‌های لازم را دیده‌اند تا در مواجهه با مجروحان یا افراد بی‌سرپناه در نقاط آسیب‌دیده، بلافاصله اقدامات اولیه درمانی و صیانتی را تا رسیدن نیروهای تخصصی امدادی به مرحله اجرا درآورند.

مقدمی در پایان تأکید کرد: تجهیز ناوگان «حامی شهر» بخشی از برنامه کلان شهرداری تهران برای افزایش تاب‌آوری اجتماعی و صیانت از جان شهروندان و گروه‌های آسیب‌پذیر در شرایط بحرانی است.

دیدگاه ها (0)
img
img

فهرست زائرشهرهای نزدیک به مصلی امام خمینی (ره) + آدرس

جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود

میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند

نماز آخر؛ ایران با اشک رهبر شهید را بدرقه کرد

برق مشترکان بدهکارِ استفاده‌کننده از برق غیرمجاز قطع می‌شود

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

img
خـبر فوری:

جزئیات کامل محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید