26

تیر

1405


جنوب کشور

05 فروردین 1405 17:57 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از قوه قضاییه،‌حجت‌الاسلام والمسلمین طهماسبی اظهار کرد: در پی دستور قضایی صادر شده برای شناسایی و توقیف اموال عناصر همکار رژیم تروریستی صهیونیستی در داخل و خارج از کشور، دستور شناسایی و توقیف اموال دو نفر از افرادی که با دشمن تروریست صهیونیستی - آمریکایی همراهی می‌کنند، صادر شد.

وی افزود: ع. ش. ز یکی از حامیان حمله نظامی به ایران که منجر به شهادت هزاران شهروند ایرانی شده چندی پیش به همراه خانواده از کشور خارج شده و به حمایت از مزدوران وابسته به رژیم صهیونیستی و دولت ترویست آمریکا در حال سفیدشویی اقدامات نظامی آن‌ها در ایران است.

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: در حال حاضر دستور شناسایی و توقیف اموال این عنصر حامی اقدامات تروریستی در کشور صادر شده است.

این مقام قضایی در استان یزد ادامه داد: براساس تحقیقات، این فرد دارای سهام چندین شرکت کاشی سازی در استان یزد است که دستور بررسی اساسنامه این شرکت‌ها داده شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین طهماسبی بیان کرد: فرد دیگر خانمی به نام م. م. الف است که این فرد نیز از خارج از کشور با عوامل تروریست و رژیم کودک کش صهیونیستی همراهی و همصدایی می‌کند. دستور شناسایی و توقیف اموال این فرد نیز صادر شده است.

در همین رابطه دادستانی کل کشور در روز گذشته اعلام کرد: «در پی بررسی‌های دقیق صورت گرفته با دستور مقام قضایی اموال ثبتی ب. الف و تعدادی از نزدیکانش که همگی از عناصر شبکه‌ای فعال همراه و همکار تروریست‌ها و رژیم‌های کودک کش آمریکا و اسرائیل، در ایران توقیف شد.»

دیدگاه ها (0)
img
img

اصابت مجدد پرتابه دشمن آمریکایی در بندرعباس

تردد دریایی بندر شهید حقانی به قشم و هرمز تا اطلاع ثانوی متوقف شد

قطر ادعا درباره مشارکت در حمله احتمالی به ایران را به‌شدت تکذیب کرد

هشدار سفارت آمریکا به اتباع خود در عراق

لیگ ملت‌های والیبال؛ پیروزی حیاتی ایران مقابل آلمان؛ خط سقوط کمتر شد

صدای انفجارهای مهیب در دبی و پایگاه هوایی «الظفره» در ابوظبی

کشف بیش از ۱۴۸ کیلوگرم تریاک لابه‌لای سیب‌زمینی‌های گندیده در میناب

اصابت پرتابه های دشمن آمریکایی به حوالی بندرعباس

وزارت امور خارجه: ایران با استفاده از همه ظرفیت‌ها از تمامیت سرزمینی خود دفاع می‌کند

اصابت پرتابه‌های دشمن آمریکایی در حوالی قشم

ادعای کویت درباره حملات پهپادی/ پدافند هوایی این کشور فعال شد

یارانه نقدی تیر به حساب سرپرستان دهک‌های اول تا سوم واریز شد

والیبال نشسته ایران صاحب سهمیه پارالمپیک شد/در آستانه نهمین طلای جهانی

بارگیری نفت در پایانه‌های عراق متوقف شد

واژگونی خودرو در جاده کهورستان به لار ۴ مصدوم برجای گذاشت

img
خـبر فوری:

امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم در هرمزگان به تعویق افتاد