14

تیر

1405


اجتماعی

26 فروردین 1405 13:57 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل ، آیت‌الله محمد عبادی‌زاده در آئین تودیع و معارفه معاون فرهنگی و اجتماعی دفتر با تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی مؤثر در حوزه فرهنگ و اجتماع، اظهار کرد: از معاون جدید انتظار می‌رود با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی، نخبگانی و انقلابی استان هرمزگان، نسبت به ارتقای فعالیت‌های فرهنگی، تعمیق ارزش‌های دینی و تقویت انسجام اجتماعی در سطح استان اقدام کند.

وی با اشاره به نقش هدایت، نظارت و راهبری دفتر نماینده ولی فقیه در هرمزگان، تشریح کرد: برنامه‌ریزی هدفمند در راستای ترویج معارف اسلامی، تقویت و ارتقاء اثربخشی شورای فرهنگ عمومی، ساماندهی فعالیت‌های فرهنگی، تقویت هم‌افزایی میان نهادهای فرهنگی از جمله مأموریت‌های اصلی این معاونت عنوان شده است.

فرشاد محمدی پیش از این نیز در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی فعال بوده است و مدیرکلی کتابخانه‌های عمومی استان هرمزگان و معاونت مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را در کارنامه دارد.

در پایان از تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا شادکام در کسوت معاونت فرهنگی و اجتماعی تقدیر به عمل آمد.

امید است که با حضور ایشان در این عرصه، تعامل بین رسانه و مطبوعات استان با نهادهای فرهنگی استان افزایش یابد.

دیدگاه ها (0)
img
img

فهرست زائرشهرهای نزدیک به مصلی امام خمینی (ره) + آدرس

جزئیات نحوه محاسبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

کالابرگ 15 تیر شارژ می‌شود

میلیون‌ها عراقی آماده حضور در مراسم تشییع رهبر شهید هستند

نماز آخر؛ ایران با اشک رهبر شهید را بدرقه کرد

برق مشترکان بدهکارِ استفاده‌کننده از برق غیرمجاز قطع می‌شود

۷ فایده علمی اثبات‌شده برای سلامتی با یک فنجان قهوه روزانه

ممنوعیت پیش‌فروش خودروهای وارداتی در مناطق آزاد

دیدار نماینده ویژه رئیس پارلمان لبنان با عراقچی

تمامی اصناف به جز دوشنبه باز هستند

دو طایفه از هرمزگان و کرمان پس از ۲۰ سال اختلاف به صلح رسیدند

مراکز شماره‌گذاری وتعویض پلاک کشور فردا تعطیل شد/انتقال خودکار نوبت‌ها به روز چهارشنبه

کاهش ۲۶ درصدی قیمت فروش تخم‌مرغ در «سیمرغ»؛ آیا موج کاهش قیمت به صنایع غذایی می‌رسد؟

خدمت خادمیاران رضوی هرمزگان در مراسم وداع و تشییع «شهید ایران»

برنامه بازی‌های امشب جام جهانی/ آغاز مرحله یک‌هشتم نهایی

img
خـبر فوری:

مهلت بهره‌مندی از معافیت ۳ فرزندی و بیشتر تا پایان سال ۱۴۰۷ تمدید شد