بین الملل
به دنبال موضع جدید ترامپ برای توقف حملات اسرائیل به لبنان، رژیم تل آویو از کاخ سفید توضیح خواست و این مسأله بهت و نگرانی نتانیاهو و مشاورانش را بهدنبال داشت.
به گزارش صبح ساحل، پایگاه خبری آکسیوس آمریکا به نقل از یک منبع این کشور اعلام کرد که اسرائیل از کاخ سفید درخواست ارائه توضیحات درباره اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا درباره جلوگیری از حمله به لبنان را کرده است.
بر اساس این گزارش، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اسرائیل و مشاورانش از این موضعگیری شوک شدهاند، چرا که مدعی هستند که این اقدام "در تعارض با مفاد توافق آتشبس" است.
به گفته این منبع که خواست نامش فاش نشود، «نتانیاهو هنگام اطلاع از این اظهارات دچار بهت و نگرانی شده و معاونانش نیز تلاش کردند که بفهمند آیا واشنگتن موضع خود را تغییر داده است یا خیر و بنابراین از کاخ سفید توضیح خواستند.
در همین حال، یک مقام آمریکایی در گفت وگو با آکسیوس ادعا کرد که توافق آتشبس در لبنان، حق اسرائیل برای دفاع در برابر هرگونه حمله برنامهریزیشده، قریبالوقوع یا در حال وقوع را محفوظ میدارد.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
رفع اختلال در سیستم بانکی تا پایان شب
شمار کشتهشدگان زلزله ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت
استاندار خراسانرضوی: محل خاکسپاری رهبر شهید در حرم رضوی هنوز نهایی نشده است
اعلام آمادگی ایران برای کمک به مردم زلزلهزده ونزوئلا
فوتسال زنان ایران با دو پیروزی قهرمان جام کافا شد
ادعای والاستریتژورنال درباره حمله ایران به یک نفتکش
زمین لرزه ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند
توضیحات اداره بنادر در رابطه با دود مشاهده شده در آبهای قشم
اعلام افزایش سطح تهدید در تنگه هرمز توسط نیروی دریایی آمریکا
ذخایر ارزی بانک مرکزی ۴.۵ میلیارد دلار افزایش یافت
صعود والیبال ساحلی ایران به نیمهنهایی تور فیوچرز هانگژو
هشدارنارنجی هواشناسی برای سه استان جنوبی
اعلام زمانبندی انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه آزاد
اسکوچیچ سرمربی پرسپولیس شد
انتخابات شوراهاچه زمانی برگزار میشود؟